- Reaksiyon puanı
- 34,828
- Puanı
- 1,061
1 gelebilir okadar yaniHangisi. Gülşen'in eski şarkıları taş gibidir bence.
Kullanıldı ve 1.oldu, senin oy vermediğin haftaydı Ayrıca bu pop bile değil, rock
Kullanıldı ya
karşılıklı tam puanlaşalım bu hafta 100000000000000 puanO zaman bununla yarışıyorum
bencede anladın belki final puanı bile alabilir ama zevkime uygun değilAnladım hangisi. Tamam.
seni kalbinden vurdu ama sende benim ilk 3 kesinGeçen hafta çakma sılacı bu haftada çakma mustici @batuhankaralar
Ne çakma Sılacısı biz harbi SılacıyızGeçen hafta çakma sılacı bu haftada çakma mustici @batuhankaralar
Öff amma karaladın ya.ssbencede anladın belki final puanı bile alabilir ama zevkime uygun değil
seni kalbinden vurdu ama sende benim ilk 3 kesin
AAA yürü gitt beeNe çakma Sılacısı biz harbi Sılacıyız
Taktik değiştirdim bu hafta cnm ve artık puana oynama vaktim geldi bence 4 puanım vardı zaten az daha toplamalıyım şansım olması içinbencede anladın belki final puanı bile alabilir ama zevkime uygun değil
Herkesin zevki aynı olacak diye bir şey yok tabi, o yüzden onlarca kişi oy kullanıyor.bencede anladın belki final puanı bile alabilir ama zevkime uygun değil
Sana bazı göndermeler yaptım ulaştı mıHerkesin zevki aynı olacak diye bir şey yok tabi, o yüzden onlarca kişi oy kullanıyor.