@MayısKralı da bu konsept için ısrar ediyordu adam ortada yok sonra değişik deyince kızıyor.
Sensin değişik seçilen şarkıları atar mısın
@MayısKralı da bu konsept için ısrar ediyordu adam ortada yok sonra değişik deyince kızıyor.
Seni etiketlediğim mesajda seçilen şarkılar var.Sensin değişik seçilen şarkıları atar mısın
Sana bazı göndermeler yaptım ulaştı mı
@mrt-06 çakması sen sus bakalımTemennim müzik listelerindeki yüksek oylara göre seçim yapanların ilk 3'e girememesi
Sana bazı göndermeler yaptım ulaştı mı
kaç kere son anda kurtuldun. doğru hamle. Musti diye diye insanlari antici yaptin Gökhan gibi ama isyankari kapsaydin bence iş yapar tabi Yildiz daha iyi 😉AAA yürü gitt bee
sırasıyla şu haftalar genelde düşük verdikelrim benden tam puan alıyor her hafta ıslak ıslakla ahmad iremle mayıskralı almıstı bu haftada mustimle sen alıcaksın böyle bir tesadüftür gidiyor .A
Taktik değiştirdim bu hafta cnm ve artık puana oynama vaktim geldi bence 4 puanım vardı zaten az daha toplamalıyım şansım olması için
Yine güzel oylarını bekliyoruzkaç kere son anda kurtuldun. doğru hamle. Musti diye diye insanlari antici yaptin Gökhan gibi ama isyankari kapsaydin bence iş yapar tabi Yildiz daha iyi 😉
ikinizi karıştırıyorumBen rica ettim koyması için. @denizz19
Sende yildizlara oy kullanacam demistin ??Yine güzel oylarını bekliyoruz
Bilmeyen de zorla koydu emrivakiye getirdi sanacak.Rica mı ettin
Bebek'e değil 99'a odaklan sen, ben boş gönderme yapmamBende diyorum bu niye gitti eski mesajları beğendi. hadi birini anladım da Demet'in Bebek ne alaka.
Ben de bazen kendimi karıştırıyorum. @denizz19'u ben sanıp bu mesajı ne ara yazdım dedim bugün.ikinizi karıştırıyorum
Sende yildizlara oy kullanacam demistin ??
bu haftada iyi geldin
Güzel sahneyle gelmişsin oylayacağımikinizi karıştırıyorum
Sende yildizlara oy kullanacam demistin ??
bu haftada iyi geldin
Co co yetkin nelere kadirBilmeyen de zorla koydu emrivakiye getirdi sanacak.
bir sonraki final ve o daha efsane.Güzel sahneyle gelmişsin oylayacağım
Ya değiştir şu avatarını bak sılacığımız ot dergisine şiir yazmış git onu koyCo co yetkin nelere kadir