TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Yarın baslayıp sonucları pazartesi açıklıcaksın diye korkmustum çok iyi zamanlama yaptın @mrt-06 çünkü pazartesi içerdeyi yorumlayacaz bitene akdar @Bully ile

Bana hiç birinizden etiket gelmedi ama kullandım zaten. Fark-ı ben.

Yarın baslayıp sonucları pazartesi açıklıcaksın diye korkmustum çok iyi zamanlama yaptın @mrt-06 çünkü pazartesi içerdeyi yorumlayacaz bitene akdar @Bully ile
Normalde Cuma günü sonuçları açıklayıp Pazartesi 10. hafta sonuçlarını açıklayacaktım ama 1 gün uzayınca program günler 1 gün kaydı.
Salı da EDHO'n var ama.

Teşekkürler.

Normalde Cuma günü sonuçları açıklayıp Pazartesi 10. hafta sonuçlarını açıklayacaktım ama 1 gün uzayınca program günler 1 gün kaydı.
Salı da EDHO'n var ama.

Teşekkürler.
eşkiyayı hem izleyip hem sonucu takip ederim cnm ama yorumu buraya yazıyoruz oyüzden sıkıntı olurdu
uzun zaman sonra @Bully ile içerdeyi yorumlayacaz bu haftaya özel sende kudret sönmez tanıtımına yorum yap ayoll show şow yapıyor vlla

İlklerin ve en iyilerin kanalı olacak Uğur Yücel'i de gerçek bize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

@MasacRE- oylarim hazir ama sen geçen beklet demistin
kimim kuyusunu kazacağız?
düşük puan vereceğim şarkı var

İlklerin ve en iyilerin kanalı olacak Uğur Yücel'i de gerçek bize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Şener şen olmucaksa en iyi alternatifini bulmuşlar ayoll sadece tanıtımla bile bir heyecan kattılar bize dizi hava değiştirdi ciddi anlamda

Şener şen olmucaksa en iyi alternatifini bulmuşlar ayoll sadece tanıtımla bile bir heyecan kattılar bize dizi hava değiştirdi ciddi anlamda
Şener Şeni çok istediyseniz ozaman Finale çikarsam finalde oyun Şenere 😛