sana tam vermedim üzgünümGeldim neler dönüyor burda öldürürüm hepinizi tam puanlarınızı bekliyoruz
sana messengerde yazı yazmiştim
sana tam vermedim üzgünümGeldim neler dönüyor burda öldürürüm hepinizi tam puanlarınızı bekliyoruz
sana tam vermedim üzgünüm
sana messengerde yazı yazmiştim
12 de doğum günün bitiyorya ozaman gebertebilirim diyorolabilirr bakk takarm kanatlarımı girerim odana yastığını başına töbe töbe
12 de doğum günün bitiyorya ozaman gebertebilirim diyor
Birşeyler ayarlamaya çalısıcam yine sana ayollOhoo zaten yarısını saymışsın kötü verecekleri söylemene gerek yok
Burada kimseye spoiler vermeme gerek yok tam puanımı kraliçeye verdim bu hafta eğer ben birinci olamazsam @denizz19 olsun
Musti bu hafta bana bayağı iyi gibi geldi umarım bana sincapın yakaladığı fındık kadar puan vermezsin @Çiğdem-
@Ahmad ve @Bully o sanatçıların daha iyi şarkıları var ama sizi üzmeyecek puanlar verdim
Bir şarkıya düşük verdiğim için çok üzüldüm ama o kişiyi söylemeyeceğim sürpriz olsun
şimdi şarkıları dinliyorum. Bukez oylarimi hemen yollayacağım.
@batuhankaralar güzel puan alacaksin ki zaten bu şarkıyı beklediğimi belirtmiştim @FaJi şarkı benim favorilerimden@Çiğdem- Musti yi bende seviyorum oyuzdenden puanimi seversin.
İyi puan alacak kişiler daha var sürpriz olsun
@denizz19 senin puanin eh işte olabilirdide @destere nin hatırına birşeyler yaparım oyüzden en az 4 olur(gelir şimdi yine gözlük)
bu hafta biraz bonkör davranacağım galibaben iyi baş jüri @MasacRE- de kötü baş juri olacaktabi eğer yollamayı unutmazsa
@denizz19 @destere
@MasacRE- senin etiket olmuyor ya
Afitap'a 1 vereceğine kulakların kopsun daha iyi zaten ona 1 verenin kulakları işlevini yitirmiştir.3 tane etiket gelmiş bana bu mesajdan
Sen de acıma hiç boşver beğenmediklerine yapıştır düşük puanlarıMesela Afitap'ı sevmediğini söylemişsin ver 1 puanı gitsin zaten forum bayılıyor Sıla'ya ikimiz de 1 versek bile yine ilk sıralarda olur
bu hafta acıdım malesef3 tane etiket gelmiş bana bu mesajdan
Sen de acıma hiç boşver beğenmediklerine yapıştır düşük puanlarıMesela Afitap'ı sevmediğini söylemişsin ver 1 puanı gitsin zaten forum bayılıyor Sıla'ya ikimiz de 1 versek bile yine ilk sıralarda olur
Durumu dengelemek adına diyorum, zaten millet basacak tam puanları bari biraz heyecan gelsin yarışmayaAfitap'a 1 vereceğine kulakların kopsun daha iyi zaten ona 1 verenin kulakları işlevini yitirmiştir.
Olsun kaliteli olana kaliteli puanlar gelmeli. Misal Yan Benimle de kalitelidir kardeş yarışmacıDurumu dengelemek adına diyorum, zaten millet basacak tam puanları bari biraz heyecan gelsin yarışmaya
bu hafta acıdım malesefbaşka zaman inşallah
ya geçen sefer en son yolladım çünkü yoktum diye ve zaten herkese 2 verdim ozamanSen de çok erken kulanıyorsun yahu, bekle biraz istişare edelim öyle kullan oylarını
İyi hadi burada sevin bakalım biz de yıldızlar yarışıyorda tekmeyi vururuz sanaOlsun kaliteli olana kaliteli puanlar gelmeli. Misal Yan Benimle de kalitelidir kardeş yarışmacı
Orayı takmıyorum bura daha önemliİyi hadi burada sevin bakalım biz de yıldızlar yarışıyorda tekmeyi vururuz sana
Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadımya geçen sefer en son yolladım çünkü yoktum diye ve zaten herkese 2 verdim ozaman
bir dahaki sefere yapalım birşeyler tamam ama sen hep kullanmiyorsunki
işte benimkide tepkiden dolayi herkese 2.Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadım
Sen herkese 2 mi verdin o nasıl bir oylama ya bir de sen ankette Rihanna'yı seçmemiş miydin?
Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadım
Sen herkese 2 mi verdin o nasıl bir oylama ya bir de sen ankette Rihanna'yı seçmemiş miydin?
SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00
Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab
takmiyorsan sana 1 verme rahatliğini yaşayalim ozamanOrayı takmıyorum bura daha önemligerçi daha hesaplamadım bakalımelensem de üzülmem çeyreğe kadar geldim youtube da sahne bulamıyorum mecbur filmlerin tamamını izlemem gerekiyor o da ohoo
SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00
Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?