Zeybek sevilmez mi ya.ankarayı sevmemde ankara havasını severim karadeniz müziğide tam benliktir hareketli şarkılarda oturduğum yerden her tarafım oynarkendimi zaptedemem ? en nefret ettiğim hava ise zeybek havasıdır yerde karınca ezmemek için adımları yarım saatte bir yere vururlar ya
insanın hayattan umudu kesmesine yol açan bir havadır
![]()
oy vermesemde hepsini kontrol edip değerlendiriyorum@destere Sıla Afitap nasıl buldun neyse Zaten oy vermiyon![]()
Birazdan çıkarıyorum az kaldı.oy vermesemde hepsini kontrol edip değerlendiriyorumrecepler çıktıysa baştan sona bir kurcalayayım şarkıları
![]()
Sana az şekerli bir kahve yapayım Afitapoy vermesemde hepsini kontrol edip değerlendiriyorumrecepler çıktıysa baştan sona bir kurcalayayım şarkıları
![]()
zaten afitap için recebide beklemeye gerek yokta yinede dostlar alışverişte görsün misali bir recebi kurcalamakta fayda varSana az şekerli bir kahve yapayım Afitap![]()
o sarkiyla gelmiyor galibaben oy veremiyorum ama sen en azından tam puanını eraya ver benim yokluğumu hissettirme![]()
gelmesin gelse zaten sıkıntıya düşerdimo sarkiyla gelmiyor galiba![]()
Onuda çok beğenmedimgelmesin gelse zaten sıkıntıya düşerdimoysa şimdi afitap geliyormuş sıla nın afitap ı desteklersin artık benim yerime
![]()
tamam mesaj alinmistirbu vatandaşıda pek sevmiyorumyorum yapsam zaten yerin dibine batıracağım vatandaşı
![]()
SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00
Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab
@Çiğdem- oklavanla konuya teşrifini bekliyoruzrecebi tek tek inceleyip oylarımı verdim hayırlı ve uğurlu olsun@dosimosi oy verirken benden kopya çekebilirsin gönül rahatlığıyla
Sıla - Afitap = 20 PUAN
İrem Derici- Evlenmene bak = 18 Puan
Gülşen - bangır bangır = 16 puan
Simge - yankı = 14 puan
Sıla - Yan benimle = 12 puan
Ayla çelik - bağdat = 10 puan
sandalye - ben olsaydım = 1 puan (yani bir puan aslında sıfırda işte ayıp olmasın diye bir puan dedik)
Burğu - sen sevdamısın = 1 puan klipteki kız güzel ama burğu batırmış ortalığı)
recebi tek tek inceleyip oylarımı verdim hayırlı ve uğurlu olsun@dosimosi oy verirken benden kopya çekebilirsin gönül rahatlığıyla
Sıla - Afitap = 20 PUAN
İrem Derici- Evlenmene bak = 18 Puan
Gülşen - bangır bangır = 16 puan
Simge - yankı = 14 puan
Sıla - Yan benimle = 12 puan
Ayla çelik - bağdat = 10 puan
sandalye - ben olsaydım = 1 puan (yani bir puan aslında sıfırda işte ayıp olmasın diye bir puan dedik)
Burğu - sen sevdamısın = 1 puan klipteki kız güzel ama burğu batırmış ortalığı)
Söylenecek söz yok gerçekten ayoll @destere@Çiğdem- oklavanla konuya teşrifini bekliyoruz
Burğu ne be
@Çiğdem- inşallah bu etiket gider![]()
Aman kim takar onun objektiflikten uzak oylarını
cadolozlarla savası iyi beceririm benAman kim takar onun objektiflikten uzak oylarını
Cadalozların arasında 2 erkek sanatçıyla kalmışız sahip çıkmamız lazım birbirimize![]()
Sana güveniyorumcadolozlarla savası iyi beceririm ben![]()
![]()
çok zor hafta olmuş ama diğer yarışanların korkması gereken seçimler bizde bence
![]()
![]()
![]()
sen atlatırsın zaten ama mustinin antileri kapalı gözle oylamaz inş gerçi şarkımız antilerinde kayıtsız kalamayacağı bir kalitede ama şıkır şıkıra gelen sonucları henüz unutmadıkSana güveniyorum
Musti - Buray koalisyonu haftayı en iyi şekilde atlatacak inşallah![]()
İnşallah hakkını verirler şarkınınsen atlatırsın zaten ama mustinin antileri kapalı gözle oylamaz inş gerçi şarkımız antilerinde kayıtsız kalamayacağı bir kalitede ama şıkır şıkıra gelen sonucları henüz unutmadık![]()
![]()
![]()