dur daha elenmezsen fazla gelir. sansina baska konsept geldi seçemedinHhahah 3 tane seçebildim şuana kadar az bence![]()
![]()
![]()
Alt tarafı videoyu atıp aralığını yazcan ne dizi koliksin.Dizi bitiyor tamam son sahne![]()
Ben Can kulağıyla dinlemeliyim biliyorsun müzik adamıyım benAlt tarafı videoyu atıp aralığını yazcan ne dizi koliksin.![]()
Bolluk içinde yokluk yaşamış gibisinSon kararım, artık yatıcam.Herkese başarılar, elensem de güzel bir seçimle eleneyim.
Recap: 00.55 - 2.00 @mrt-06
Bu hafta türkçe pek içime sinmedi.Ben Can kulağıyla dinlemeliyim biliyorsun müzik adamıyım ben
Bolluk içinde yokluk yaşamış gibisin![]()
Benden çok bir şey bekleme Yalnız Türk şarkılar çok iyi. Ama Mor ile gelsen işler değişirBu hafta türkçe pek içime sinmedi.
Uff elenmem heralde, buna oy verilmezmi.![]()
Peki peki zaten artık ilk haftalardaki gibi değil mübarek 17 kişiydik.Ben Can kulağıyla dinlemeliyim biliyorsun müzik adamıyım ben
Bolluk içinde yokluk yaşamış gibisin![]()
Uff ya yine kafam karıştı.Benden çok bir şey bekleme Yalnız Türk şarkılar çok iyi. Ama Mor ile gelsen işler değişir![]()
Salı olacak zaten 22.00'da olmaz 21.00 gibi başlarız çünkü ertesi günü çok erken saatte dersim var. Geceye kalamam. .ss@mrt-06 Saliyami olacak oylama ? Pazartesi yada Sali ise 21e ayarlayabilirsen tüm program boyunca olurum. 22 olursa 1 saat dururumtabi başka engeller olmazsa
![]()
Sıla Hediye tam ya da tama en yakın puanı alır bendenUff ya yine kafam karıştı.![]()
O da güzel
En başından beri İhanetten Geri Kalan ya da Manifesto diyorum sen bilirsin artık.
Hediye seviyorum zaten de.Sıla Hediye tam ya da tama en yakın puanı alır benden
O da güzel![]()
O zaman sen bilirsinHediye seviyorum zaten de.Ama ben diğer haftalar gibi değil ya seçim çok olunca şey oluyor.s.s