Sen ne seçtinArtık sende yüksek oy ver 1 kere Elenmesini istediğim 2 kişi elensin zaten ondan sonra elendiğime üzülmem
Sen ne seçtinArtık sende yüksek oy ver 1 kere Elenmesini istediğim 2 kişi elensin zaten ondan sonra elendiğime üzülmem
@Çiğdem- buna kesin 1 verecegini söylemisti
@batuhankaralar Yan Benimle de olur saçmalama
2 yıldır savaş veriyorum ben bu şarkıyla
Çiğdemin puanlarını fazla takmıyorum çünki 1 hafta yüksek verdi galiba o kadarcık.
@batuhankaralar Yan Benimle de olur saçmalama
Sen bu gidisle yarismanin 80% Mustafa Sandalla bitireceksin2 yıldır savaş veriyorum ben bu şarkıyla
Yine kafam karıştı.s.s@Ahmad Hande Yener- Mor seçsene
Ay tamam o zaman Yan Benimle yapayım daha garanti olsun
Canlı performansı bile zirveye oynar aşktır o aşkAy tamam o zaman Yan Benimle yapayım daha garanti olsun
Sıkıntı Yok Sılamın her şarkısı çocuğum gibi@denizz19 un sarkisindan en fazla 5 puan fazla verebilirim
Sana guzel puan gelecek bu kesin
Hhahah 3 tane seçebildim şuana kadar az benceSen bu gidisle yarismanin 80% Mustafa Sandalla bitireceksin
Klibi bekleye bekleye ağaç oldukCanlı performansı bile zirveye oynar aşktır o aşk
Heyecan dorukta az kaldıKlibi bekleye bekleye ağaç olduk
iyi ozaman 7 puan Yan benimleye 2 puan seninkine belli oldu şimdidenCanlı performansı bile zirveye oynar aşktır o aşk
Sıkıntı Yok Sılamın her şarkısı çocuğum gibi
Canlıyla albüm arasında fark yok be, ben Sılama güveniyorum@batuhankaralar ama canlı performans olması sıkıntı olabilir mi bilemedim diğer sitelerden albüm versiyon varsa öyle bul
Heyecan dorukta az kaldı