Bu haftaki şarkında çok iyiOlsun ama ben aldım 1.liği sonuçta bu hafta gelen yorumlarda güzel![]()
Bu haftaki şarkında çok iyiOlsun ama ben aldım 1.liği sonuçta bu hafta gelen yorumlarda güzel![]()
Artık araştırmıycam, 2'sinden birisinde karar kılayım özelde diycem.Sezen Aksu daha iyyidi bence.![]()
iste tam puanimin adresi belli oldu
@MayısKralı niye olmamisi attinki ?
@Bully bu sarki az önce geldi aklima![]()
Okutturma herseyi derken ? ooo biz senle böyle cabucak kavga edeceksek isimiz var senleOkutturma her şeyi ,ss
@Ahmad asrın hatasını yapıyorsun bile bile lades etme zorlu bir hafta olsun İşteiliklerimize kadar hissedelim
@MayısKralı kes .ss
Bu haftaki şarkında çok iyi![]()
Ayy espriyi anlamadıOkutturma herseyi derken ? ooo biz senle böyle cabucak kavga edeceksek isimiz var senle
Dizi bitsin atacam atacanArkadaşlar özelden recaplarınızı bekliyorum.![]()
Şunu da sen alaydın keşke. Bizim şarkımız.Dizi bitsin atacam atacan![]()
bende agzina gelen her seyi söyleyeceksin imasinda bulundugunu sandimAyy espriyi anlamadıokudum işaretine basıyorum Ya okutturma dedim her şeyi
![]()
Ayy benim kıçım küçüktür @xemrexxx in balina gibi kıçı varŞunu da sen alaydın keşke. Bizim şarkımız.
Haşa bebeğimbende agzina gelen her seyi söyleyeceksin imasinda bulundugunu sandim![]()
Lenayı bu konsepte seçtiğinde riskli olurdu daha doğrusu bu konsepte hangi yabancı şarkı tercihi yaparsan riskli olur pop tarzı konsept için en iyi tercihi yaptın aslındaEvet yorumlae cok iyi Lenayi baska bir konseptte secmeye calisicam olmazsa MSde secicem sarkiyi![]()
Bana kötü vermezsin bence kanka1,2,3, ve 4 puan vereceğim şarkılar şimdiden belli oldu.![]()
Sen beni hayal kirikligina ugrattin Sila sarkisindaHaşa bebeğim![]()
Sılacığımın tatlılığı yeter .ss beni en çok Sıla ile yaralarsın.Sen beni hayal kirikligina ugrattin Sila sarkisinda
@batuhankaralar dan umutluyum. umarim sevdigim sarkisiyla gelir![]()