sana tam vermedim üzgünümGeldim neler dönüyor burda öldürürüm hepinizi tam puanlarınızı bekliyoruz![]()
sana messengerde yazı yazmiştim
sana tam vermedim üzgünümGeldim neler dönüyor burda öldürürüm hepinizi tam puanlarınızı bekliyoruz![]()
sana tam vermedim üzgünüm
sana messengerde yazı yazmiştim
12 de doğum günün bitiyorya ozaman gebertebilirim diyorolabilirr bakk takarm kanatlarımı girerim odana yastığını başına töbe töbe
![]()
12 de doğum günün bitiyorya ozaman gebertebilirim diyor![]()
Birşeyler ayarlamaya çalısıcam yine sana ayollOhoo zaten yarısını saymışsın kötü verecekleri söylemene gerek yok
Burada kimseye spoiler vermeme gerek yok tam puanımı kraliçeye verdim bu hafta eğer ben birinci olamazsam @denizz19 olsun
Musti bu hafta bana bayağı iyi gibi geldi umarım bana sincapın yakaladığı fındık kadar puan vermezsin @Çiğdem-
@Ahmad ve @Bully o sanatçıların daha iyi şarkıları var ama sizi üzmeyecek puanlar verdim
Bir şarkıya düşük verdiğim için çok üzüldüm ama o kişiyi söylemeyeceğim sürpriz olsun![]()
şimdi şarkıları dinliyorum. Bukez oylarimi hemen yollayacağım.
@batuhankaralar güzel puan alacaksin ki zaten bu şarkıyı beklediğimi belirtmiştim @FaJi şarkı benim favorilerimden@Çiğdem- Musti yi bende seviyorum oyuzdenden puanimi seversin.
İyi puan alacak kişiler daha var sürpriz olsun
@denizz19 senin puanin eh işte olabilirdide @destere nin hatırına birşeyler yaparım oyüzden en az 4 olur(gelir şimdi yine gözlük
)
bu hafta biraz bonkör davranacağım galibaben iyi baş jüri @MasacRE- de kötü baş juri olacak
tabi eğer yollamayı unutmazsa
@denizz19 @destere
@MasacRE- senin etiket olmuyor ya![]()
Afitap'a 1 vereceğine kulakların kopsun daha iyi zaten ona 1 verenin kulakları işlevini yitirmiştir.3 tane etiket gelmiş bana bu mesajdan
Sen de acıma hiç boşver beğenmediklerine yapıştır düşük puanlarıMesela Afitap'ı sevmediğini söylemişsin ver 1 puanı gitsin zaten forum bayılıyor Sıla'ya ikimiz de 1 versek bile yine ilk sıralarda olur
![]()
bu hafta acıdım malesef3 tane etiket gelmiş bana bu mesajdan
Sen de acıma hiç boşver beğenmediklerine yapıştır düşük puanlarıMesela Afitap'ı sevmediğini söylemişsin ver 1 puanı gitsin zaten forum bayılıyor Sıla'ya ikimiz de 1 versek bile yine ilk sıralarda olur
![]()
Durumu dengelemek adına diyorum, zaten millet basacak tam puanları bari biraz heyecan gelsin yarışmayaAfitap'a 1 vereceğine kulakların kopsun daha iyi zaten ona 1 verenin kulakları işlevini yitirmiştir.![]()
Olsun kaliteli olana kaliteli puanlar gelmeli. Misal Yan Benimle de kalitelidir kardeş yarışmacıDurumu dengelemek adına diyorum, zaten millet basacak tam puanları bari biraz heyecan gelsin yarışmaya![]()
bu hafta acıdım malesefbaşka zaman inşallah
![]()
ya geçen sefer en son yolladım çünkü yoktum diye ve zaten herkese 2 verdim ozamanSen de çok erken kulanıyorsun yahu, bekle biraz istişare edelim öyle kullan oylarını![]()
İyi hadi burada sevin bakalım biz de yıldızlar yarışıyorda tekmeyi vururuz sanaOlsun kaliteli olana kaliteli puanlar gelmeli. Misal Yan Benimle de kalitelidir kardeş yarışmacı![]()
Orayı takmıyorum bura daha önemliİyi hadi burada sevin bakalım biz de yıldızlar yarışıyorda tekmeyi vururuz sana![]()
Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadımya geçen sefer en son yolladım çünkü yoktum diye ve zaten herkese 2 verdim ozaman
bir dahaki sefere yapalım birşeyler tamam ama sen hep kullanmiyorsunki![]()
işte benimkide tepkiden dolayi herkese 2.Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadım
Sen herkese 2 mi verdin o nasıl bir oylama ya bir de sen ankette Rihanna'yı seçmemiş miydin?![]()
Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadım
Sen herkese 2 mi verdin o nasıl bir oylama ya bir de sen ankette Rihanna'yı seçmemiş miydin?![]()
SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00
Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab
takmiyorsan sana 1 verme rahatliğini yaşayalim ozamanOrayı takmıyorum bura daha önemligerçi daha hesaplamadım bakalım
elensem de üzülmem çeyreğe kadar geldim youtube da sahne bulamıyorum mecbur filmlerin tamamını izlemem gerekiyor o da ohoo
SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00
Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab