TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Rap Müzikler

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yabancı Pop Şarkılar

• Caz Müzik

• Gökhan Türkmen Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Ohoo zaten yarısını saymışsın kötü verecekleri söylemene gerek yok :A

Burada kimseye spoiler vermeme gerek yok tam puanımı kraliçeye verdim bu hafta eğer ben birinci olamazsam @denizz19 olsun :F
Musti bu hafta bana bayağı iyi gibi geldi umarım bana sincapın yakaladığı fındık kadar puan vermezsin @Çiğdem- :A
@Ahmad ve @Bully o sanatçıların daha iyi şarkıları var ama sizi üzmeyecek puanlar verdim :)
Bir şarkıya düşük verdiğim için çok üzüldüm ama o kişiyi söylemeyeceğim sürpriz olsun :(
Birşeyler ayarlamaya çalısıcam yine sana ayoll :A :A :A

şimdi şarkıları dinliyorum. Bukez oylarimi hemen yollayacağım.
@batuhankaralar güzel puan alacaksin ki zaten bu şarkıyı beklediğimi belirtmiştim @FaJi şarkı benim favorilerimden :) @Çiğdem- Musti yi bende seviyorum oyuzdenden puanimi seversin.
İyi puan alacak kişiler daha var sürpriz olsun :D
@denizz19 senin puanin eh işte olabilirdide @destere nin hatırına birşeyler yaparım oyüzden en az 4 olur :A (gelir şimdi yine gözlük :D)
bu hafta biraz bonkör davranacağım galiba :) ben iyi baş jüri @MasacRE- de kötü baş juri olacak :A tabi eğer yollamayı unutmazsa :D

@denizz19 @destere

@MasacRE- senin etiket olmuyor ya :D

3 tane etiket gelmiş bana bu mesajdan :A
Sen de acıma hiç boşver beğenmediklerine yapıştır düşük puanları :A Mesela Afitap'ı sevmediğini söylemişsin ver 1 puanı gitsin zaten forum bayılıyor Sıla'ya ikimiz de 1 versek bile yine ilk sıralarda olur :A

Sen de acıma hiç boşver beğenmediklerine yapıştır düşük puanları :A Mesela Afitap'ı sevmediğini söylemişsin ver 1 puanı gitsin zaten forum bayılıyor Sıla'ya ikimiz de 1 versek bile yine ilk sıralarda olur :A
Afitap'a 1 vereceğine kulakların kopsun daha iyi zaten ona 1 verenin kulakları işlevini yitirmiştir. :A

bu hafta acıdım malesef :D başka zaman inşallah :D

Sen de çok erken kulanıyorsun yahu, bekle biraz istişare edelim öyle kullan oylarını :A
ya geçen sefer en son yolladım çünkü yoktum diye ve zaten herkese 2 verdim ozaman :A
bir dahaki sefere yapalım birşeyler tamam ama sen hep kullanmiyorsunki :)

ya geçen sefer en son yolladım çünkü yoktum diye ve zaten herkese 2 verdim ozaman :A
bir dahaki sefere yapalım birşeyler tamam ama sen hep kullanmiyorsunki :)
Geçen haftaki konsepti beğenmemiştim tepki gösterdim oy kullanmadım :A
Sen herkese 2 mi verdin o nasıl bir oylama ya bir de sen ankette Rihanna'yı seçmemiş miydin? :D

Sen herkese 2 mi verdin o nasıl bir oylama ya bir de sen ankette Rihanna'yı seçmemiş miydin? :D
işte benimkide tepkiden dolayi herkese 2.
Ben Rihannayi Umut rica etti diye seçtim zaten seçip çıktım forumdan salı gecesi ve cuma akşam üstü girdim foruma mevzuları görünce bastım 2 leri yaninda fiyakali açıklama yaparak :A

Valla sırasıyla 2 leri dizdi dosi ya:D

SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00

Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)

VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab

@mrt-06
Bana etiket gelmemiş konuya girince gördüm ablam ay şarkılarda pek güzel yaa:ozur: nasıl oy gönderceksem ben yarına kadar düşüneyim ben

Son düzenleme:
Orayı takmıyorum bura daha önemli :A gerçi daha hesaplamadım bakalım :F elensem de üzülmem çeyreğe kadar geldim youtube da sahne bulamıyorum mecbur filmlerin tamamını izlemem gerekiyor o da ohoo :F

takmiyorsan sana 1 verme rahatliğini yaşayalim ozaman :A haftaya 1 garanti :A

SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00

Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)

VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab

Bana etiket gelmemis. :T: Nickimi de yanlis yazmisin zaten. :T: