TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Rap Müzikler

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yabancı Pop Şarkılar

• Caz Müzik

• Gökhan Türkmen Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Oylarımı gönderdimm 8 şarkıda çok güzeldi sıralama yapmam lazımdı herkese başarılar😉

Tamam atmışsındır da mesaj kutum çok dolunca bazen temizliyorum seninki de arada kaynamış, yani bir daha aynı mesajı atarsan tekrar konuşma kutumuzu görebilirim. :) Şuan müsait değilsen yarın atarsın. :)
Mesaj kutunun dolma ihtimalidemi var? :O

Kökten silmek için "gelen mesajları kabul etme" seçeneğine bascan. :D Sen de yapabilirsin...
baskasinin baslattiği mesajdada yapiliyormu bu?gerci ben 1 kere becermistim ismini vermiyeyim bir üyeyle kavgaliyken :A önce kabul et kismini unutmustum geri geldi mesaj sonra birseyler yaptim gitmisti :F
sonra barıştık :A

yok yok becerdim sonradan ve biz aylarca mesajlasmadik ama konularda yavas yavas konusmaya baslamistik fakat sonrasinda Öm ye tasinmadi eski samimi muhabbet :A
ben bi soğudummu zaman alır eskiye dönmek :)
Bu arada şu "ÖM"ü ilk başlarda anlamamıştım, sonradan özel mesaj dediğini anladım. :A

Bu arada şu "ÖM"ü ilk başlarda anlamamıştım, sonradan özel mesaj dediğini anladım. :A
Genelde mobil oldugum icin kisa yaziyom :D
ben konulari bile mobilken aciyorum :A bu arada dun 10bin oldumda 160 mesaji gectik yine 24 saate :A yarinda senin yarisma var, bu hafta ara koyamayacagim galiba foruma :A

Hayır sakınnn habersiz gideyim demeee çok merak ederim bak :(
Merak edecek bir durum yok, buralarda yoksam bilki kafa dinlemek icindir. Benim gidislerim keyfi gidisler. Haber vermemissem ve 10 gun gecerse bilki ozaman basima birsey gelmistir :D Yani 10 gun uzeri ayriliklarimda haber veririm

Merak edecek bir durum yok, buralarda yoksam bilki kafa dinlemek icindir. Benim gidislerim keyfi gidisler. Haber vermemissem ve 10 gun gecerse bilki ozaman basima birsey gelmistir :D Yani 10 gun uzeri ayriliklarimda haber veririm

:DTöbee töbeee sus kız deme öylee sen iyi ol herşey yolunda olsunda yeter bize biliyorum kafa dinlemek istiyorsun oda hakkın zaten