TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Rap Müzikler

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yabancı Pop Şarkılar

• Caz Müzik

• Gökhan Türkmen Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
şimdi şarkıları dinliyorum. Bukez oylarimi hemen yollayacağım.
@batuhankaralar güzel puan alacaksin ki zaten bu şarkıyı beklediğimi belirtmiştim @FaJi şarkı benim favorilerimden :) @Çiğdem- Musti yi bende seviyorum oyuzdenden puanimi seversin.
İyi puan alacak kişiler daha var sürpriz olsun :D
@denizz19 senin puanin eh işte olabilirdide @destere nin hatırına birşeyler yaparım oyüzden en az 4 olur :A (gelir şimdi yine gözlük :D)
bu hafta biraz bonkör davranacağım galiba :) ben iyi baş jüri @MasacRE- de kötü baş juri olacak :A tabi eğer yollamayı unutmazsa :D

@denizz19 @destere

@MasacRE- senin etiket olmuyor ya :D
sonuçları görmeden inanmam? sonuçlara bakacağım benim istediğim şarkılara güzel puan vermişsen ona göre övgüye başlarım:) işimi sağlama almam lazım :)

Oylarimi kullandim. Bir iki yorum yapmak istiyorum:

Kaliteli bir secim olmus @FaJi :D

Mustafa Sandal ve Irem Derici sevdigim sanatcilar, lakin bu sarkilari beni pek tatmin ettigi söylenemez. Rakipler de güclü sayilir. @Çiğdem- @MayısKralı

Iki tane Sila sarkisi var bu hafta. Afitap daha önce hic dinlemedim, ilk dinlememde pek sevdigim söylenemez. Birkac kere dinledim o sebeple. Oyumu görürsün. @denizz19 :A Yan Benimle ise daha önce sadece Canli performans videosunu izlemistim, dün aksam Deniz´e de dedim sevmedim diye. Sonra orijinal bir kayit gönderdi, fena degildi. @batuhankaralar

Simge´nin bu sarkisini @Bully ile konusmustuk bir ara, sevdigim bir sarki demistim. Kendi sectigi sarkisi ile de kiyasladik az bucuk. Güzel secim. @Ahmad :D

Gülsen´in bu sarkisini basta pek sevmemistim ama zamanla cok sevdigim bir sarki haline geldi. Iyi bir secim yapmissin @Harunnn60 :Z

Mustafa Sandal ve Irem Derici sevdigim sanatcilar, lakin bu sarkilari beni pek tatmin ettigi söylenemez. Rakipler de güclü sayilir. @Çiğdem- @MayısKralı

Iki tane Sila sarkisi var bu hafta. Afitap daha önce hic dinlemedim, ilk dinlememde pek sevdigim söylenemez. Birkac kere dinledim o sebeple. Oyumu görürsün. @denizz19 :A Yan Benimle ise daha önce sadece Canli performans videosunu izlemistim, dün aksam Deniz´e de dedim sevmedim diye. Sonra orijinal bir kayit gönderdi, fena degildi. @batuhankaralar

Simge´nin bu sarkisini @Bully ile konusmustuk bir ara, sevdigim bir sarki demistim. Kendi sectigi sarkisi ile de kiyasladik az bucuk. Güzel secim. @Ahmad :D

Gülsen´in bu sarkisini basta pek sevmemistim ama zamanla cok sevdigim bir sarki haline geldi. Iyi bir secim yapmissin @Harunnn60 :Z
Ay bi benim puanım ile ilgili spoiler yok, iyiye mi yorayım kötüye mi :A

Kesin kötü verdi ruhsuz .ss

Valla dinledim olmadı. :T: hay diğer şarkılarını niye seçmedin rekor kıran. :T:

Çoğu ile MS'de yarıştım zaten,2015 olduğu için seçebileceğim şarkılar, Değmezsin Ağlamaya,Nerden Bilecekmiş,Aşk Eşittir Biz,Bambaşka Biri,Evlenmene Bak, Dur Yavaş, Dantel, Gir Kanıma,Bana Hiçbir Şey Olmaz ve Kıymetlim.

BHŞO ve Kıymetlim yeni çıktı onları ele. Diğerleri'de MS'de pek iyi gitti denemez:A

Çoğu ile MS'de yarıştım zaten,2015 olduğu için seçebileceğim şarkılar, Değmezsin Ağlamaya,Nerden Bilecekmiş,Aşk Eşittir Biz,Bambaşka Biri,Evlenmene Bak, Dur Yavaş, Dantel, Gir Kanıma,Bana Hiçbir Şey Olmaz ve Kıymetlim.

BHŞO ve Kıymetlim yeni çıktı onları ele. Diğerleri'de MS'de pek iyi gitti denemez:A

Bu albümünde pek sevdiğim şarkısı çıkmadı. Değmezsin Ağlamaya da fena değil mesela. :D

20150513181209-01774644.jpg