O zaten yan çarlarından da basmıştır RihannayaRihanna seçilmeli ama.@destere gibi bir yoldaşını yarı yolda bırakma.
Oyununu böyle bozarım. Zaten seçilmezse aynı YY'de yaptığım gibi nah uğrarım konuna.![]()
Sıvacıyı an malayı hazırla aha bak damladı hemenankara havası - sıla ve rihanna arasında kaldım ve tabiki Rihanna dedim![]()
Gelecek hafta derkenGel gelecek hafta Rihanna'yı eleyip önümüzü açalım ne diyorsun kanka![]()
O zaten yan çarlarından da basmıştır RihannayaOya ihtiyacınız olmaz
Maksat tarafımız belli olsun
Sıvacıyı an malayı hazırla aha bak damladı hemen![]()
rihanna haricinde bir isim yazarsan sıvacılıktan ömür boyu men edilirsinO zaten yan çarlarından da basmıştır RihannayaOya ihtiyacınız olmaz
Maksat tarafımız belli olsun
Sıvacıyı an malayı hazırla aha bak damladı hemen![]()
Kanka hiç uğraşamam sokak şıllığıylaNiye pes ettin. .ss
rihanna haricinde bir isim yazarsan sıvacılıktan ömür boyu men edilirsin![]()
Klasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikizrihanna haricinde bir isim yazarsan sıvacılıktan ömür boyu men edilirsin![]()
Yani yedinci haftada postalayalım şunu zaten tribal enfeksiyona girmiş salgın yaymasınGelecek hafta derken![]()
Sen oyunu değiştirme başkalarını etkilemeye çalışsınYani yedinci haftada postalayalım şunu zaten tribal enfeksiyona girmiş salgın yaymasın![]()
Ay o destere havucundan ne olacak ateş olsa kendi çapı kadar yer yakarŞöyle masaya yumruğunu vur. Helal olsun destere.![]()
değiştirebiliyorsun oyunu yani geç kalmış sayılmazsınKlasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikiz) Angaralı damarımız kabardı mühürü oyun havalarına bastık la
![]()
masaya bu hafta Riri yi oturtacağımŞöyle masaya yumruğunu vur. Helal olsun destere.![]()
Ay o destere havucundan ne olacak ateş olsa kendi çapı kadar yer yakar![]()
Biz tükürdüğümüzü yalamayızdeğiştirebiliyorsun oyunu yani geç kalmış sayılmazsın
masaya bu hafta Riri yi oturtacağım![]()
değiştirebiliyorsun oyunu yani geç kalmış sayılmazsın
masaya bu hafta Riri yi oturtacağım![]()
hhahah ankara havasını sırf sen dedin diye eklemişti @mrt-06ankara havası - sıla ve rihanna arasında kaldım ve tabiki Rihanna dedim![]()
selpakla sil tükürüğü yeterliBiz tükürdüğümüzü yalamayız![]()
@MEnes doğru adresi bulacaktır ona eminimMasacrede yamuk yapmış. Bir Menes kaldı o en ümitsiz vaka zaten senden bana hayır yok.![]()