TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
cnm otür tarzlar volkan konak gibi sanatçılar karadeniz dısındakı olan pop seven insanlara karadeniz şarkıalrını hitap ettirmek için var ama biz doğuştan laz olanlar bir kemence şow bekliyoruz şununla yarışsam mesala burakıler hemen absak 1-2 puanı ama bizim özümüzdeki karadeniz şarkıları böyledir bunlarla kopuyoruz biz :A :A :A
Anladım illa kemençe olacak. .ss

Hayır geçen hafta Sıla vardı bu çaban yoktu benim önüme hep engel olarak geliyorsun sonra sorunum.yok diyorsun. Gerçekten sorunun yok mu?
Çünkü ben bunu yapacağımı 1 haftadır söylüyorum çünkü Rihannanin doğum günü ve yapmak istiyorum şuan gerçekten engel olmak istiyor musun?
Niye şimdi bu şekilde cümleler sarf ediyorsun ki :D duygu sömürüsüne girer bu :A tamam hadi karışmıyorum madem çok istiyorsun :D

cnm otür tarzlar volkan konak gibi sanatçılar karadeniz dısındakı olan pop seven insanlara karadeniz şarkıalrını hitap ettirmek için var ama biz doğuştan laz olanlar bir kemence şow bekliyoruz şununla yarışsam mesala burakıler hemen absak 1-2 puanı ama bizim özümüzdeki karadeniz şarkıları böyledir bunlarla kopuyoruz biz :A :A :A
Kız İçerde bölümündeki etiketlerine bak da az dizi konuşalım senle. ss

Niye şimdi bu şekilde cümleler sarf ediyorsun ki :D duygu sömürüsüne girer bu :A tamam hadi karışmıyorum madem çok istiyorsun :D

Ben 1 haftadır istiyorum kaç gündür söylüyorum eğer bi problemin yoksa benimle bu şekilde davranma. Şuan ben eğlence kısmında değilim gerçekten geriliyorum..

Ben 1 haftadır istiyorum kaç gündür söylüyorum eğer bi problemin yoksa benimle bu şekilde davranma. Şuan ben eğlence kısmında değilim gerçekten geriliyorum..
Ne kadar çok abartıyorsun yahu sanki Rihanna kazanınca Ne olacak :F tamam Ne halin varsa gör senin tribal hallerinle uğraşmak istemiyorum Zaten çocuk gibisin Ya.

Karadeniz müzikleri dedim.

Sanatçı konseptleri kolaya kaçmak diye yorumluyorum finale doğru giderken. :)

@Doğu Yan Benimleyi düşün derim :A

Ben Zaten tebrik ederim iyi alan diziyi :A
Eşkıyayı yerrrim olur biter.:A
Neyse umarım. Fikrin değişir çünkü sevdiğin Rihanna şarkıları var ben biliyorum. Umarım destek olursun sonuçta geçen hafta Sılaya destek oldun sonuç bambaşka çıktı 2..bir şans yerine Rihanna diyebilirdin.:)

@destere bekliyorum reis ayrıca 3-4 oy topla.:F @Doğu umarım Rihanna dersin. 18+ bir hafta bizi bekliyor.:F

Gerçekten bunu yapmak istiyor musun?
Ankara havaları dedim :A Çok enteresan bir konsept olabilir hatta yarışmacı koçu bile olabilirim :A Ankaralı kardeşlerim favlıyor :A @mrt-06 @Bully

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar