Oyumu dizi müzikleri için kullandım Sıla'yı hemen harcamayalım
Neyse agresif olup insanlara istediğini vermeyeceğim. Sonuçlarda görüşürüz ama ben bu haftayı unutmayacağım söylüyorum. Hiç bir şekilde iyilik beklemesin bu hafta beni yarı yolda bırakanlar..
Ay seni anlamadım 2-3 haftadır bağırıp çağırıyorsun beni taklit ediyorsan boşuna uğraşma yemezler
tuhaf tuhaf şarkıcılar seçtiler ayoll müzikleride sankı türk sanat müziği türündendi az önceki yolladığım videodakı türden ben dısında seçen olmadı nerdeyse bende başarılı olamadım zaten yine tuhaf şarkıcılar türk sanat müziği gibi müzikli popa yakın şarkılar seçilicek sinirleniyorum sonra benNeden ki Şevval Sam'ın müzikleri de Karadeniz müzikleri ya da öbür adamın adı neydi unuttum.
Ben RiRi'ye verdim ama sonraki hafta yabancı pop müziki getircez
Fikrimi değiştirerek oyumu Sıla'dan yana kullandım, ne diyorsun @denizz19Hee sana özeniyorum saf. Orijinal duygular var burada. Cidden Rihanna olmalı bu hafta hem doğum günü.
Kendi müziklerine haksızlık etme bence hele bir Nayino çalsın ağlayalım birlikte. .sstuhaf tuhaf şarkıcılar seçtiler ayoll müzikleride sankı türk sanat müziği türündendi az önceki yolladığım videodakı türden ben dısında seçen olmadı nerdeyse bende başarılı olamadım zaten yine tuhaf şarkıcılar türk sanat müziği gibi müzikli popa yakın şarkılar seçilicek sinirleniyorum sonra ben
Fikrimi değiştirerek oyumu Sıla'dan yana kullandım, ne diyorsun @denizz19
Şahanesin derim ne diyeceğim helal olsun sanaFikrimi değiştirerek oyumu Sıla'dan yana kullandım, ne diyorsun @denizz19
Valla bu aralar sabah boş değilim, Anne lobisi hakim olduğu için reyting konusunu da kimse açmıyor 7.haftada görüşelim en iyisiSenin fikrin yine değişir. Yarın sabah reyting konusunda görüşmeyelim.
Valla bu aralar sabah boş değilim, Anne lobisi hakim olduğu için reyting konusunu da kimse açmıyor 7.haftada görüşelim en iyisi
Ben Zaten tebrik ederim iyi alan diziyiEşkıyayı yerrrim olur biter.
Neyse umarım. Fikrin değişir çünkü sevdiğin Rihanna şarkıları var ben biliyorum. Umarım destek olursun sonuçta geçen hafta Sılaya destek oldun sonuç bambaşka çıktı 2..bir şans yerine Rihanna diyebilirdin.
@destere bekliyorum reis ayrıca 3-4 oy topla. @Doğu umarım Rihanna dersin. 18+ bir hafta bizi bekliyor.
Gerçekten bunu yapmak istiyor musun?
Bu arada şimdiden söyliyeyim etiket listesi dışındakilerin oyları geçersiz.
cnm otür tarzlar volkan konak gibi sanatçılar karadeniz dısındakı olan pop seven insanlara karadeniz şarkıalrını hitap ettirmek için var ama biz doğuştan laz olanlar bir kemence şow bekliyoruz şununla yarışsam mesala burakıler hemen absak 1-2 puanı ama bizim özümüzdeki karadeniz şarkıları böyledir bunlarla kopuyoruz bizKendi müziklerine haksızlık etme bence hele bir Nayino çalsın ağlayalım birlikte. .ss
Yani yarışmayla ilgisi olmayan üyelerin oyları geçersiz ilk sayfada etiket listesi var o isimler oy kullanabilir.Nasıl yani