TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Sıla'ya geçen hafta laf söylüyordun ilginç :)

Bu haftada söylüyorum? Ben orada bir sanatçının şarkıları seçilsin diye değil her yarışmada gördüğüm Sıla'nın, forumda çok seviliyor diye ankete koyulduğunu düşünmemden dolayı öyle konuştum. Sen Sıla ile yarışmaktan bıkmamış olabilirsin ama ben başka şarkılarda dinlemek-yarışmak istiyorum yarışmalarda. :)

Neyse agresif olup insanlara istediğini vermeyeceğim. Sonuçlarda görüşürüz ama ben bu haftayı unutmayacağım söylüyorum. Hiç bir şekilde iyilik beklemesin bu hafta beni yarı yolda bırakanlar..

Bu haftada söylüyorum? Ben orada bir sanatçının şarkıları seçilsin diye değil her yarışmada gördüğüm Sıla'nın, forumda çok seviliyor diye ankete koyulduğunu düşünmemdi. Sen Sıla ile yarışmaktan bıkmamış olabilirsin ama ben başka şarkılarda dinlemek istiyorum. :)
Rihanna çok mu başka :F sen ki 7/24 İrem dinleyen birisin :A

karadeniz dediğin kemenceli horonlu şarkıalr olur cnm heygidi karadenizde otür kemenceli horonlu tam karadeniz şarkıları hep elediler pop şarkıya daha uygun türde olan karadedeniz şarkılara yöneldiler şu şarkı türünden olmadıktan sonra hiç olmasın ayoll :A
Neden ki Şevval Sam'ın müzikleri de Karadeniz müzikleri ya da öbür adamın adı neydi unuttum. :F

Rihanna çok mu başka :F sen ki 7/24 İrem dinleyen birisin :A

Ben İrem'i yarışmada bu kadar sevmiş birisiyim, 7/24 dinlediğim bir şarkıcı varsa o da Lena Meyer'dir. (@sokak sanati sağolsun Satelitte seçmişti:A) MusicSurvivor'da @Bully ile Gökhan daha iyidir konuşmalarım falan da duruyor,isteyerek aldım sonradan daha çok sevdim orası ayrı ama dinlediğim bir şarkıcı değil şu sıralar. :D

Neyse agresif olup insanlara istediğini vermeyeceğim. Sonuçlarda görüşürüz ama ben bu haftayı unutmayacağım söylüyorum. Hiç bir şekilde iyilik beklemesin bu hafta beni yarı yolda bırakanlar..
Ay seni anlamadım 2-3 haftadır bağırıp çağırıyorsun beni taklit ediyorsan boşuna uğraşma yemezler :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar