Benim zevk foruma çok zıt olur yabancı müzikde.Haftaya Yabancı Pop Müzik'e desteğini bekliyorum
Baya aramak gerekecek olursa.
Benim zevk foruma çok zıt olur yabancı müzikde.Haftaya Yabancı Pop Müzik'e desteğini bekliyorum
Ben bir şeye tamamlamak için kendim de yarışmadım yarışmak istediğim için yarıştımBen 17 yarışmacı bulmuştum 5.sezonda ama sen 12'ye tamamlayabilmek için kendinde yarıştın fark-ı ben işte
Ama Lena'dan
Ben 17 yarışmacı bulmuştum 5.sezonda ama sen 12'ye tamamlayabilmek için kendinde yarıştın fark-ı ben işte
Ama Lena'dan
Çekilmedi ki.
Az kaldı şarkını belirledin mi.O kendini öyle tatmin ediyor
Hepsi de aynı şu an benim içinAz kaldı şarkını belirledin mi.
aksini söyleseydin yolardım seni pis codminHer hafta ankette programla ilgili kişilerin oyları kabul ediliyor, yenilenen listemize göre ankette pompy, MEnes, Billy Kane'nin oyları kabul edilmediği için durum 10-9 yani Rihanna önde.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @batuhankaralar @MayısKralı @Harunnn60 @FaJi, @MasacRE-, @dosimosi, @Yakamoz-Asi, @vadikızı, @ozmoturk, @Aserat, @turkuazz, @xemrexxx, @vadikızı, @yatutarsa, @soo, @EFE UYSAL, @destere, @Amoureux, @tolgab, @dreamy, @Doğu
destere, Doğu, Amoureux anketlere neredeyse her hafta katılıyorlar, bu yüzden listeye dahil edildiler. Soran arkadaşlara cevaben...
sandalyedeki şarkıyı unutmuşsun böyle eksik kalmış sıla
Konuya azıcık kalite gelsin bence
Aferin sana paranı güle güle harca
Dün ankette kullanılmasın çıktı. 9 tane şarkısı seçilecek onun dışında kalan şarkıları tabii ki ileriki haftalarda kullanılabilir.Bir sorum var şimdi Rihanna haftası diye gelecek haftalarda Rihanna şarkıları seçilemeyecek mi?
senin haklarını korucam diye göbeğim çatladı burada ayoll sen kıymet bilmeaksini söyleseydin yolardım seni pis codmin
Bu hafta oy kullanıcaksın demekki.aksini söyleseydin yolardım seni pis codmin
O bana özelaksini söyleseydin yolardım seni pis codmin
kalbim bitch better diyor başkada bişey demiyor seçene manevi desteklerimi sunuyorum burdanWe Found Love (Yarı finali geçtimMS'de)
Diamonds (Finalde şampiyon oldum)
Love the way you lie (1. Olmuştum Çeyrek finale doğru)
Rude Boy (2. Olmuştum yine çeyrek finale doğru)
Only Girl (4. Hafta 1. Olmuştum.)
Work (MS'den sonra çıktı ama 1 milyar izlendi)
Where Have Your Been (Çeyrek finalde haftayı kurtarmıştım)
Dont Stop the Music (10.hafta falan ilk 2 yada 3'e girmiştim)
This is what you came for (1 milyar izlendi)
S&M (5.hafta 1. Olmuştum)
İyi bir şarkı. Monster. Eminem ile ilgi gören şarkılarından.
Bilmeyen yoktur BBHMM efsanesini.
@batuhankaralar @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmad @MayısKralı @FaJi
özeline youtube dan ulaşabiliyorum istediğim an sen burda istediğin kadar saklaO bana özel
hayır .. sadece manevi açıdan destek veriyorumBu hafta oy kullanıcaksın demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?