TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Neyi savunduğunu kendin bile bilmiyorsun eminim neyse Rihanna'ya oy verenlerin 3tanesi zaten sayılmayacak olan oylar. Netice olarak sunucu olan Atacan sesini çıkarmıyorsa yırtık çoraptan çıkmaya gerek yok.

Neyi savunduğunu kendin bile bilmiyorsun eminim neyse Rihanna'ya oy verenlerin 3tanesi zaten sayılmayacak olan oylar. Netice olarak sunucu olan Atacan sesini çıkarmıyorsa yırtık çoraptan çıkmaya gerek yok.

Neyi savunduğumu bilmediğimi nerden çıkardın? Mesajlarım yukarıda.

Kafan mı güzel hayırdır bana saldırman için para mı verdiler sana
tövbe yarabbi canı sıkılan bana sarıyor
gelin lan hepinize yeterim

Evet para alıyorum ne sandın.
@mrt-06 her hafta konu açmadan önce bize özel mesaj atıp kaos yaratacaksınız diyor bizde kendi aramızda konuşup "Kim üzerinden prim yapabiliriz?" diyoruz ve hemen akıllara forumun birtanesi olan sen geliyorsun. Ve ben sana laf atıp ortalık kızıştırıyorum. Tüm sırrı çözdün şuan.

Hemşehrim müttefikim @FaJi ben bu hafta "Rihanna Şarkıları" diyorum daha eğlenceli ve kaliteli bir yarışma için sende "Rihanna" diyor musun?

Son düzenleme:
Komik çocuk

@sokak sanati umut
ara verip foruma geldiğinde durumunun altına ilk ben yorum yazdım oo kimler gelmiş hoşgelmiş diye musicsurvivor da son 3 haftaya kadar yüksek oy verdim sana ve önceki gün
Rihanna doğum günü konusunu açtığın zaman ilk yorumu ben yazdım oraya doğum gününü kutladım ve tüm kalbimle tüm iyi niyetimle dedim ki umarım istediğin olur umut dedim çünkü çok istiyodun bunu doğum günü dolayısı ile sen aksini düşünüyosun ama ben sana hiç bir kin beslemedim istediğiniz kadar öyle düşünün deniz ile alakası yoktu sana ısrar etme diyen kız denizin dediğini yapmaz o yaşı çoktan geçtik senin tepki vereceğini bile bile neden yapayım bunu aklın alıyormu uzatmıcam ben niyetimi bozmadım bozmucam umarım istediğin olur

Son düzenleme:

Ok

@mrt-06 da Karadeniz diyecektir demezse büyük ayıp etmiş olur.

Yatutarsa kimseye oy verme ya da Karadeniz şarkıları de. Biz Sıla ekibi olarak burdayız çünkü.