TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@Maskeli Fedai seni de Karadeniz şarkılarına oy vermeye davet ediyorum ayıp .ss

Sadece protesto sona ersin diye yaptım @destere boykot ettiğinden beri senaryomu Fb kaybediyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka senin oyun sayılmıyor ama illa ki protesto edelim diyorsan biz yöneticiyiz Karadeniz şarkıları demen lazım :A

@Aserat Sevdaluk hatrına Karadeniz Müzikleri demeni bekliyorum. Eğer demezsen bir daha benden hiçbir şey bekleme. .ss

Son düzenleme:
@Maskeli Fedai seni de Karadeniz şarkılarına oy vermeye davet ediyorum ayıp .ss

Kanka senin oyun sayılmıyor ama illa ki protesto edelim diyorsan biz yöneticiyiz Karadeniz şarkıları demen lazım :A

@Aserat Sevdaluk hatrına Karadeniz Müzikleri demeni bekliyorum. Eğer demezsen bir daha benden hiçbir şey bekleme. .ss
Desterenin protestosunu durdurun tamam mı çaresiz kaldım zaten

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mrt-06 pompy'nin oyu sayılmıyor. Sen de en başta Karadeniz müziği dedin oraya ekle kendini lütfen. @Maskeli Fedai senin kardeşin dediğin @Bully Karadeniz şarkılarını destekliyor eğer sen desteklemezsen bir yanımız kırık kalır. :A Sen onu destekle ben de referandumda EVET diyeyim :F

@pompy ve @destere nin oyları sayılmıyor dimi bak ona güvenerek verdim oyumu :A
Aynen İkisi de sayılmıyor :D

@Aserat çabuk Karadeniz Şarkısı de şuraya yoksa izlediğin tüm dizileri kötüler, hayatını sana zindan ederim :A

:A

Ben başkaları gibi sevdiğim sanatçıyı satmam boşuna oy dilenmeyin. Oyum Sıla'da kalacaktır :)

Bu fikirde olduğun için tebrik ederim, sırf biri istiyor diye oy değiştirmediğin için. :)diyecektim ko satmışsın. :)

Bazı arkadaşlarda yarışmalarda nasıl,niçin oy kullandığını iyice belli etmiş oldu. Biri istediği için oy değiştirmekte nedir ciddi anlamda yapmacıklık. :)

:A

Bu fikirde olduğun için tebrik ederim, sırf biri istiyor diye oy değiştirmediğin için. :)diyecektim ko satmışsın. :)

Bazı arkadaşlarda yarışmalarda nasıl,niçin oy kullandığını iyice belli etmiş oldu. Biri istediği için oy değiştirmekte nedir ciddi anlamda yapmacıklık. :)
Seni ilgilendirmez herkes irade sahibi .ss sen de başkalarının sözüyle seçtin :F

Seni ilgilendirmez herkes irade sahibi .ss sen de başkalarının sözüyle seçtin :F

Ben kendi irademle seçtim @sokak sanati istediği için değil. Ama diğer arkadaşlar özellikle de @vadikızı (konuyla en çok adı geçen isim olduğu için) Sıla'ya değilde sana yüksek puan verdikleri düşüncesini kanıtladılar. İster kabul edin ister kabul etmeyin bu böyle. :)

Ben kendi irademle seçtim @sokak sanati istediği için değil. Ama diğer arkadaşlar özellikle de @vadikızı (konuyla en çok adı geçen isim olduğu için) Sıla'ya değilde sana yüksek puan verdikleri düşüncesini kanıtladılar. İster kabul edin ister kabul etmeyin bu böyle. :)
Haddini bil sen önce bu lafları bana söyleyebilecek en son insansın. :) Biz nasıl Umut'un zorlamasıyla oy verenleri görmezden geliyorsak siz de öyle yapacaksınız :)

Haddini bil sen önce bu lafları bana söyleyebilecek en son insansın. :) Biz nasıl Umut'un zorlamasıyla oy verenleri görmezden geliyorsak siz de öyle yapacaksınız :)

Beni @sokak sanati ilgilendirmiyor ikidir onu kastediyorsun, ben senin oy istemene bir şey demedim. Yarışmayla alakası olmayanlar bile Rihannaya oy kullanmış ama biz Sıla seviyoruz ondan oy veriyoruz diyenlere lafım. Haddimide gayet iyi biliyorum. :)