TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Sana üzücü bir haberim var @destere nin oyu 5.haftada kabul edilmiş şarkını seç şimdi RiRiden :A
Yok öyle bir şey Atacan liste dışında kimse olamaz dedi. Hoş sayılsa bile durum eşit olur ve Atacan'da Karadeniz deyip değiştirmişti yine biz 1.olmalıyız :A

hahah şimdi birisi eşit diyorsun birisi önde diyor rihanna. :A kafamız karıştı. :A Bence yarın seçelim şarkıları. :A @MayısKralı
Ona bakılırsa sizden 4-5 kişide Karadeniz'e geçiş yaptı :A Hele dur daha @FaJi var :F
rihanna seçilmiş zaten @MayısKralı bu sefer haklı ayoll @destere oy vermiyor ama her hafta ankete katılan birisi @mrt-06 ile bu konuyu konusmustuk destere anketlere katılıyor demişti atacan kendisi sitiyordu bunu zaten :A :A :A

rihanna seçilmiş zaten @MayısKralı bu sefer haklı ayoll @destere oy vermiyor ama her hafta ankete katılan birisi @mrt-06 ile bu konuyu konusmustuk destere anketlere katılıyor demişti atacan kendisi sitiyordu bunu zaten :A :A :A
Yok Riri seçilecek Atacan liste dışı yok demiş ama şimdi baktım geçen haftalarda kabul etmiş, gelince kızacak bana ama durum bu yine kabul olması lazım :A
Araştıralım şimdiden şarkı bari. :F

Neyse ben gideyimde mutfakta son işlerimi halledeyim @mrt-06 ı gelince tüm soru işaretlerini giderir ayoll ona göre bakarız duruma :A :A :A

Malesef Rihannaya verilen 3 oy geçersiz. Destek verebilir misin. Yoksa Neslihanda olduğundan daha çok üzüleceğim. Rica ediyorum.:X
desterenin oyları sayılıyor cnm atacan her hafta ankete oy attırıyordu destereyi oradan sadece pompy sayılmayabilir yinede 11-10 önde bitirir rihanna son anda değiştirenelr olmazsa :A :A :A