Pompy'nin oyu sayılmıyor dimi @mrt-06 dışarıdan oy toplamak yasak
@batuhankaralar @MayısKralı siz görürsünüz.
Sadece protesto sona ersin diye yaptım @destere boykot ettiğinden beri senaryomu Fb kaybediyorPompy'nin oyu sayılmıyor dimi @mrt-06 dışarıdan oy toplamak yasak
Kanka senin oyun sayılmıyor ama illa ki protesto edelim diyorsan biz yöneticiyiz Karadeniz şarkıları demen lazımSadece protesto sona ersin diye yaptım @destere boykot ettiğinden beri senaryomu Fb kaybediyor
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Desterenin protestosunu durdurun tamam mı çaresiz kaldım zaten@Maskeli Fedai seni de Karadeniz şarkılarına oy vermeye davet ediyorum ayıp .ss
Kanka senin oyun sayılmıyor ama illa ki protesto edelim diyorsan biz yöneticiyiz Karadeniz şarkıları demen lazım
@Aserat Sevdaluk hatrına Karadeniz Müzikleri demeni bekliyorum. Eğer demezsen bir daha benden hiçbir şey bekleme. .ss
Çok ayıp ediyorsun .ss ama bunun hesabını sorarım ben sana elbet bir gün ihtiyacın olduğu zaman hain pis butlu tavuk .ssMadem Sılacıların hepsi dağıldı, ben de oyumu değiştirdim gitti
Şimdi bak bakalımÇok ayıp ediyorsun .ss ama bunun hesabını sorarım ben sana elbet bir gün ihtiyacın olduğu zaman hain pis butlu tavuk .ss
Ah canım benim hemen gidip EDHO yüksek öveyimŞimdi bak bakalım
Aynen İkisi de sayılmıyor
Madem Sılacıların hepsi dağıldı, ben de oyumu değiştirdim gitti
Yok size destek mestek sürününBoşa gitti yine oyun. Biz 9'uz bize destek versen.
Bir @destere yi senaryoma getirmeye çalışıyorumYok size destek mestek sürünün
Sen bakma ona destere listede Yok o sebeple geçersizYok size destek mestek sürünün
Ben başkaları gibi sevdiğim sanatçıyı satmam boşuna oy dilenmeyin. Oyum Sıla'da kalacaktır
Seni ilgilendirmez herkes irade sahibi .ss sen de başkalarının sözüyle seçtin
Bu fikirde olduğun için tebrik ederim, sırf biri istiyor diye oy değiştirmediğin için. diyecektim ko satmışsın.
Bazı arkadaşlarda yarışmalarda nasıl,niçin oy kullandığını iyice belli etmiş oldu. Biri istediği için oy değiştirmekte nedir ciddi anlamda yapmacıklık.
Seni ilgilendirmez herkes irade sahibi .ss sen de başkalarının sözüyle seçtin
Haddini bil sen önce bu lafları bana söyleyebilecek en son insansın. Biz nasıl Umut'un zorlamasıyla oy verenleri görmezden geliyorsak siz de öyle yapacaksınızBen kendi irademle seçtim @sokak sanati istediği için değil. Ama diğer arkadaşlar özellikle de @vadikızı (konuyla en çok adı geçen isim olduğu için) Sıla'ya değilde sana yüksek puan verdikleri düşüncesini kanıtladılar. İster kabul edin ister kabul etmeyin bu böyle.
Haddini bil sen önce bu lafları bana söyleyebilecek en son insansın. Biz nasıl Umut'un zorlamasıyla oy verenleri görmezden geliyorsak siz de öyle yapacaksınız