bu aralar bonus değil ama kısa saçlarıı
Uzatır o yine daha zaman var.
bu aralar bonus değil ama kısa saçlarıı
Ee ben de sana gülüyorum o kadar lafına rağmen
Uzatır o yine daha zaman var.
Sıla'nın Reverans'ı seçerdin orda da germe beni germe diyorduGerme beni git uzaklaş.
Ayy Allah kahretmesin çok tatlıyımevet uzamaya başlamış ama bir köpekle resmi vardı bir insan bu kadarmı tatlı olur abi ya
evet uzamaya başlamış ama bir köpekle resmi vardı bir insan bu kadarmı tatlı olur abi ya
Hayvanları çok sever o.
Sıla'nın Reverans'ı seçerdin orda da germe beni germe diyordu
Ayy Allah kahretmesin çok tatlıyım
Aynen seni sevmiyoruz çık gitOyuncak olmaz dedim zaten oyuncak olanlar yanında olanlar
Neyse ki bugünden sonra 1 smileyme bile hasret bırakacağım bazılarını.
Tan 4 gün önce söyledim ben bunu yapacağım dedim hiç saygı yok ve forumda bu kadar sevilmediğimi bilmezdim..
@EFE UYSAL oyunu değiştirirsen izletmek istediğin herhangi bir dizi dinletmek istediğin herhangi bir şarkıyı dinler şahane yorumlar yaparım aha da söz
Aynen seni sevmiyoruz çık git
@Billy Kane eğer Karadeniz Şarkısı dersen en istediğin bir şeyi yaparım söz
@MayısKralı Karadeniz şarkıları demezsen Yıldızlar Yarışıyor yarışmasındaki yeni fikri unut ben destek çıkmadığım gibi birçoğunu da tembihlerim yaparım .ss
Sen kendin yapaysın da o yapaylıkla yaşadığın İçin normal benim sana öyle gelmem neyse ben dizi izlemeye gidiyorum sana bu kadar korku Ve eziyet yeter şimdilikEmin ol seni kast etmedim zaten 2 haftadır seninle konuşmak istemediğimi bana yapay geldiğini dile getiriyorum. Bugünde emin oldum 1 kez daha..
Sen kendin yapaysın da o yapaylıkla yaşadığın İçin normal benim sana öyle gelmem neyse ben dizi izlemeye gidiyorum sana bu kadar korku Ve eziyet yeter şimdilik
Sapıtma