TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Oyuncak olmaz dedim zaten oyuncak olanlar yanında olanlar:)

Neyse ki bugünden sonra 1 smileyme bile hasret bırakacağım bazılarını.
Tan 4 gün önce söyledim ben bunu yapacağım dedim hiç saygı yok ve forumda bu kadar sevilmediğimi bilmezdim..

@EFE UYSAL oyunu değiştirirsen izletmek istediğin herhangi bir dizi dinletmek istediğin herhangi bir şarkıyı dinler şahane yorumlar yaparım :D aha da söz

Oyuncak olmaz dedim zaten oyuncak olanlar yanında olanlar:)

Neyse ki bugünden sonra 1 smileyme bile hasret bırakacağım bazılarını.
Tan 4 gün önce söyledim ben bunu yapacağım dedim hiç saygı yok ve forumda bu kadar sevilmediğimi bilmezdim..
Aynen seni sevmiyoruz çık git :A

@Billy Kane eğer Karadeniz Şarkısı dersen en istediğin bir şeyi yaparım söz :)

@MayısKralı Karadeniz şarkıları demezsen Yıldızlar Yarışıyor yarışmasındaki yeni fikri unut ben destek çıkmadığım gibi birçoğunu da tembihlerim yaparım .ss

@EFE UYSAL oyunu değiştirirsen izletmek istediğin herhangi bir dizi dinletmek istediğin herhangi bir şarkıyı dinler şahane yorumlar yaparım :D aha da söz

Aynen seni sevmiyoruz çık git :A

@Billy Kane eğer Karadeniz Şarkısı dersen en istediğin bir şeyi yaparım söz :)

@MayısKralı Karadeniz şarkıları demezsen Yıldızlar Yarışıyor yarışmasındaki yeni fikri unut ben destek çıkmadığım gibi birçoğunu da tembihlerim yaparım .ss

Emin ol seni kast etmedim zaten 2 haftadır seninle konuşmak istemediğimi bana yapay geldiğini dile getiriyorum. Bugünde emin oldum 1 kez daha..

Emin ol seni kast etmedim zaten 2 haftadır seninle konuşmak istemediğimi bana yapay geldiğini dile getiriyorum. Bugünde emin oldum 1 kez daha..
Sen kendin yapaysın da o yapaylıkla yaşadığın İçin normal benim sana öyle gelmem :D neyse ben dizi izlemeye gidiyorum sana bu kadar korku Ve eziyet yeter şimdilik :A