Seni o gün azıcık kırmış olabilirim herkese sinirliydim genel manada kusura bakmaBiraz .ss
Seni o gün azıcık kırmış olabilirim herkese sinirliydim genel manada kusura bakmaBiraz .ss
Diğer konulara da bak her hafta ortalama 400 yorum alıyor zaten ekstra bir şey kazandırmadın yani.Aaa ne güzel işte konun hit aldı sonunda kazanan sensin boş ver saçmalamayı.
Baskılara boyun eğdik Yapacak bir şey yokbirazdan @cookies @pompy ve @Harunnn60 rihannaya oy atar ve arayı açarız sıkıntı yok
bu arada ben rica edince tükürdüğü yalamam dedikten yarım saat sonra oyunu değiştirmen bir sıvacıya yakışmayan hareket onuda tarihe not düşelim günü gelince bu olayı hatırlatacağımdan hiç bir endişen olmasın
Gönlüm dizi müziklerinden yanaOrtalığı kızıştırmaya çalışma valla çeker gider bir yorum daha yazmam .ss
Diğer konulara da bak her hafta ortalama 400 yorum alıyor zaten ekstra bir şey kazandırmadın yani.
Azıcık mı .ssSeni o gün azıcık kırmış olabilirim herkese sinirliydim genel manada kusura bakma
Aslında benim de öyleGönlüm dizi müziklerinden yana
Peki niye Karadeniz'de örgütledin o zamanAslında benim de öyle
O gruptan çıkma bir ara bana da olmuştu gerçekten sinirlerim bozuktu biraz sana da yansıdı maalesef gerçi herkes ucundan nasibini aldı ama neyseAzıcık mı .ss
Bir ara Kotkafa grubundan çıkasım geldi.
Oy kullanmayacağım bu hafta ne olursa onunla geliriz.Biz başlangıçta Sıla idik sonra değiştik ve Karadeniz dedik sen de gel
Bak bu durumu değiştirir. Olabilir.
O gruptan çıkma bir ara bana da olmuştu gerçekten sinirlerim bozuktu biraz sana da yansıdı maalesef gerçi herkes ucundan nasibini aldı ama neyse
Karadeniz şarkılarını da severim çünküPeki niye Karadeniz'de örgütledin o zaman
Kaliteli Karadeniz şarkıları var oysa ki ben senin yerinde olsam destek çıkardım. Kaldı ki bilirsin Karadeniz şarkılarını bazı nesiller pek bilmez bizim amacımız burada ucundan da olsa küçüklerimize tanıtabilmek bence bu amacı çok görmemelisin. Bu nesil Kazım Koyuncuyu Volkan Konağı tanımalıOy kullanmayacağım bu hafta ne olursa onunla geliriz.
Bir daha olmasın valla o bonusunu tek tek keserim.
Tamam abiBir daha olmasın valla o bonusunu tek tek keserim.
Gönlüm dizi müziklerinden yana
Ee ben de sana gülüyorum o kadar lafına rağmen@vadikızı beni kara listeye falan ekleisin çünkü senden beğeni güldürü almak istemiyorum. Cidden benim mesajlarıma ilgi gösterme sinir bozuyorsun absürt absürt mesajlara güldürdü harika atıp 2 dakika önce sana hakaret ettim nasıl güldürdü atıyorsun bu kadar mı gamsızsın yaa. Şakasın.s.z