İşte işte aradığım yerli ve milli ruh buEcnebilere geçit yok
@destere sinirden bamyasını avuçluyodur şimdi
![]()
Bir tek @batuhankaralar kalmış, o da yabancı müzik sevmez zaten, gelince karadenize oy atacaktır
İşte işte aradığım yerli ve milli ruh buEcnebilere geçit yok
@destere sinirden bamyasını avuçluyodur şimdi
![]()
Laa herkese oy ver diye yalvaran ninem mibenim samimiyetime iyi niyetime inanman pek umrumda değil ki
insan kendini görecek önce
![]()
La sanma isteyerek kavga ediyorum. Sırf hit kazan diye uğraşıyorum yoksa Ne uğraşacam çocukla
@MEnes'i ben bağlarım sıkıntı yokBir tek @batuhankaralar kalmış, o da yabancı müzik sevmez zaten, gelince karadenize oy atacaktır@MEnes de geldi mi biter bu iş güzel direniş gösterdik
![]()
Bana kimse zorla oy verdirtmedi verdirtemez ben o yaşları çoktan geçtim
buda en çok sana yaradı işte yarışmana yani
La sanma isteyerek kavga ediyorum. Sırf hit kazan diye uğraşıyorum yoksa Ne uğraşacam çocukla![]()
Hiç kendi açımdan bakmamıştım olaya beni yanlış tanımışsınız.Sen de konu coştukça zevkten dört köşe oluyorsundur şimdi![]()
İyi puan verdin diye Rihanna mı atalım şimdiPardon nasıl bir haksızlık yaptım. Hepsi zamanında Rihannaya iyi puan vermiş isimler sen çekemedin bir kulp bulup sırf bana inat bunu yaptın. Hadi canim gösterdin gerçek yüzünü.
Rihanna de o zaman kanka.Bu hafta sana iyi puan verdim.
![]()
Ben de iyi puan verdim Karadeniz demelisinİyi puan verdin diye Rihanna mı atalım şimdi![]()
İlk ben Karadeniz seçtim kimse seçmemişti sonradan oraya oy geldi ben örgütlemedim yani.@mrt-06 amacına ulaştı bu arada onu da tebrik ederim..
Kazanan oynamayı severimSıla olayı geçti artık zaten Karadeniz'de toplandık sen de gelmelisinSen de pop müziği sevmiyorsun zaten, karadenize özgü müziklerle güzel bir hafta olur işte
![]()
İyi puan verdin diye Rihanna mı atalım şimdi![]()
İlk ben Karadeniz seçtim kimse seçmemişti sonradan oraya oy geldi ben örgütlemedim yani.![]()