La burda Sıla'nın en büyük fanatı Sıla'yı yarı yolda komuş ben Ankara'yı satmışım çok mu
Hepiniz at şeyine layıksını umarım at atlar üzerinize.s.s
La burda Sıla'nın en büyük fanatı Sıla'yı yarı yolda komuş ben Ankara'yı satmışım çok mu
Kazanacaksan hakkınla kazanacaksın o zamanYine mantığını TV başında unutup yazmışsın. Cümlelerin muhteşem çünkü.
Neyse seninle son tartışmam oldu bu. Hadi kib. Yanılmadığım ortada bu arada..
Abandım Karadenize Bu arada Sıla'ya nolmuş erimiş bitmiş ? @denizz19
@sokak sanati karşısında hiç şansımız yok. O şimdi mahallesindeki Suriyelileri bile foruma üye yapar Rihanna ablamıza ipi göğüsletir
İşte işte aradığım yerli ve milli ruh bu Ecnebilere geçit yok @destere sinirden bamyasını avuçluyodur şimdiRihanna Sıla ile farkı açınca bütün Sıla ahalisi buraya toplandı Rihanna'ya vermemek için liderliği
Kazanacaksan hakkınla kazanacaksın o zaman
Yok malesef.
Geçeceksin bu işleri herkese zorla oy kullandırtıyorsunPardon nasıl bir haksızlık yaptım. Hepsi zamanında Rihannaya iyi puan vermiş isimler sen çekemedin bir kulp bulup sırf bana inat bunu yaptın. Hadi canim gösterdin gerçek yüzünü.
Valla ben kırmıyorum Mehmet etrafa saldıran 1 kişi varBirbirinizi niye bu kadar kırıyorsunuz bunu anlamış değilim alt tarafı konsept yarışması bu
Geçeceksin bu işleri herkese zorla oy kullandırtıyorsun
Yok malesef
Kim zorla oy verdi??? Bir isim söyle orada. Bu kadar yalan atmak hatta iftira atıp insanları karalamak. Bundan sonra hiç bir şekilde iyi niyetli olduğuna inamayacagim
Laa herkese oy ver diye yalvaran ninem mi benim samimiyetime iyi niyetime inanman pek umrumda değil ki insan kendini görecek önceKim zorla oy verdi??? Bir isim söyle orada. Bu kadar yalan atmak hatta iftira atıp insanları karalamak. Bundan sonra hiç bir şekilde iyi niyetli olduğuna inamayacagim
Aslında tatlı atışmalar daima iyidir bunda sorun yok ama ikinizi tartışırken bulmak beni üzüyorValla ben kırmıyorum Mehmet etrafa saldıran 1 kişi var
Valla ben kırmıyorum Mehmet etrafa saldıran 1 kişi var