Sen kendini neden bu kadar değerli görüyorsun onu da çözebilmiş değilimYok gayet ciddiyim. Hadi bir süre benim üzerimden prim yapmadan yaşa bye
Sen kendini neden bu kadar değerli görüyorsun onu da çözebilmiş değilimYok gayet ciddiyim. Hadi bir süre benim üzerimden prim yapmadan yaşa bye
Sen kendini neden bu kadar değerli görüyorsun onu da çözebilmiş değilimyeminle çocuksun ya büyüyeceğin zamanı görür müyüm bilmemsenin üstünden prim niye yapayım sanki buna ihtiyacım var
Burada olgun 1 adet hareket görsem keşke. Bana laf etmeden önce mantık dışı onlarca hareketini eleştir. Hadi naşş
O zaman ben de açık bir şekilde hayır diyorum@Amoureux yapmacık olmayacağım direk Karadeniz'e geçmen için ricada bulunacağım tek diyeceğim bu
@MEnes doğru adresi bulacaktır ona eminim
Bence hiç gerek yok direk klasik müzik dalalım üstat@MEnes de klasik müzik dinler o da dalar klasiğe@Tolstoyevski da mezarından çıkarsa bi zahmet onu da ikna etmek zor olmaz
La Sıla'yı satmadık zaten sadece kazanması muhtemel yere sığındıkBen başkaları gibi sevdiğim sanatçıyı satmam boşuna oy dilenmeyin. Oyum Sıla'da kalacaktır
Sığınmışmış.. MS'de Ziynet Sali'ye sığındığı yetmezmiş gibi burada da @Çiğdem-'in ucuz ve basit karadeniz müziklerine sığınmışsın. Sıla şu durumda zaten kaybediyor başka mazeret kabul etmem Sıla'ya da ihanet etmemLa Sıla'yı satmadık zaten sadece kazanması muhtemel yere sığındıkSıla'ya oy atmayacak birkaç kişi vardı yani bu durumda Sıla'nın kaybetmesini seyretmek yerine kazanacak tarafa geçiş yapmak daha mantıklıydısen de gel kanka es geçme bizi sana ihtiyacımız var
sende sat bizi zaten ne zaman benden yana oldunkiLa bu ne bi film izleyelim dedik ortalık yangın yerine dönmüş.Herkes beni bir tarafa çekmek için çaba içine girmiş vuuu işte aradığım kaos.Neyse gelelim meselemize ben ankete hangi oyu kullanacağım... Düşünüyorum öyleyse varım diyorum ve düşünmeye dalıyorum.Sonuçlara göz gezdirince durumun vehameti anlaşıldı tabi. Neyse ortalık şenlensin biraz. Elbette memleketimden yürüyeceğim.
bundan sonra sen başta olmak üzere @MasacRE- ve @MEnes dahil tüm sıvacıları sildim defterdenBaskılara boyun eğdikYapacak bir şey yok
İftira atma laBen bir şey yapmadım hep @Maskeli Fedai'nin işleriDağa mı kaldırdı naptı kim bilir adamı
Onlar çoktan özünü inkar edip rihanna mihanna demiştir, kınıyorum
Ben başkaları gibi sevdiğim sanatçıyı satmam boşuna oy dilenmeyin. Oyum Sıla'da kalacaktır
@EFE UYSAL oyunu değiştirirsen izletmek istediğin herhangi bir dizi dinletmek istediğin herhangi bir şarkıyı dinler şahane yorumlar yaparımaha da söz
Aynen seni sevmiyoruz çık git
@Billy Kane eğer Karadeniz Şarkısı dersen en istediğin bir şeyi yaparım söz
@MayısKralı Karadeniz şarkıları demezsen Yıldızlar Yarışıyor yarışmasındaki yeni fikri unut ben destek çıkmadığım gibi birçoğunu da tembihlerim yaparım .ss
aa bir karar verin töbe yarabbim
Yoo öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorumRihanna'yıda severdin sen.
Sen Rihanna de bence yine de. Love the way you lie ile gelirimm. Bombalı klip.
@turkuazz sağol dostum.
protestoyu bitirip @destere yi çağırda senaryoma destere boykotundan dolayı Fenerbahçe kaybediyor @sokak sanatiSen Rihanna de bence yine de. Love the way you lie ile gelirimm. Bombalı klip.
@turkuazz sağol dostum.
protestoyu bitirip @destere yi çağırda senaryoma destere boykotundan dolayı Fenerbahçe kaybediyor @sokak sanati
Oldum Rihanna dedim ama yarışmads jüri değilim Music survivor olayından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?