TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Yok gayet ciddiyim. Hadi bir süre benim üzerimden prim yapmadan yaşa bye
Sen kendini neden bu kadar değerli görüyorsun onu da çözebilmiş değilim :F yeminle çocuksun ya büyüyeceğin zamanı görür müyüm bilmem :A senin üstünden prim niye yapayım sanki buna ihtiyacım var :F

Sen kendini neden bu kadar değerli görüyorsun onu da çözebilmiş değilim :F yeminle çocuksun ya büyüyeceğin zamanı görür müyüm bilmem :A senin üstünden prim niye yapayım sanki buna ihtiyacım var :F

Burada olgun 1 adet hareket görsem keşke. Bana laf etmeden önce mantık dışı onlarca hareketini eleştir. Hadi naşş

Muhteşem bir hafta olacak.:Z Sen okeysin dimi çünkü seni saydım bile.:A
@Doğu 'da Rihanna şarkıları der gibi hissediyorum. @MasacRE- yamuk yaparsa büyük gönderme yapacağım ona.:A @MEnes Enescim sende Rihanna şarkıları seçer misin gelecek haftanın konsept seçiminde rica etsem.:Z

Yarın EDHO'yu överim ben de :A

@MasacRE- kaliteli müzikten anlıyorsan, Sıla gibi sağlam düşünceli bir insansan oyun Sıla olmalı :A

@MEnes Sen Sıla seversin bence :A

@MEnes doğru adresi bulacaktır ona eminim :)

Bence hiç gerek yok direk klasik müzik dalalım üstat :A @MEnes de klasik müzik dinler o da dalar klasiğe :A @Tolstoyevski da mezarından çıkarsa bi zahmet onu da ikna etmek zor olmaz :A

Durum 8-7'ye geldi heyecan tavanda :A @Doğu Ankara'nın hiç bir şansı kalmadı artık gel Karadeniz'e sen de :A

@MEnes Sen karadenizlisin zaten memleketine oy vermeyecen de ne yapcan :A

La bu ne bi film izleyelim dedik ortalık yangın yerine dönmüş. :A Herkes beni bir tarafa çekmek için çaba içine girmiş vuuu işte aradığım kaos. :A Neyse gelelim meselemize ben ankete hangi oyu kullanacağım... Düşünüyorum öyleyse varım diyorum ve düşünmeye dalıyorum. :A Sonuçlara göz gezdirince durumun vehameti anlaşıldı tabi. Neyse ortalık şenlensin biraz. Elbette memleketimden yürüyeceğim. :A

Ben başkaları gibi sevdiğim sanatçıyı satmam boşuna oy dilenmeyin. Oyum Sıla'da kalacaktır :)

Ben başkaları gibi sevdiğim sanatçıyı satmam boşuna oy dilenmeyin. Oyum Sıla'da kalacaktır :)
La Sıla'yı satmadık zaten sadece kazanması muhtemel yere sığındık :F Sıla'ya oy atmayacak birkaç kişi vardı yani bu durumda Sıla'nın kaybetmesini seyretmek yerine kazanacak tarafa geçiş yapmak daha mantıklıydı :D sen de gel kanka es geçme bizi sana ihtiyacımız var :A

@mrt-06 Karadenizi seçmiştin sen .ss

La Sıla'yı satmadık zaten sadece kazanması muhtemel yere sığındık :F Sıla'ya oy atmayacak birkaç kişi vardı yani bu durumda Sıla'nın kaybetmesini seyretmek yerine kazanacak tarafa geçiş yapmak daha mantıklıydı :D sen de gel kanka es geçme bizi sana ihtiyacımız var :A
Sığınmışmış.. MS'de Ziynet Sali'ye sığındığı yetmezmiş gibi burada da @Çiğdem-'in ucuz ve basit karadeniz müziklerine sığınmışsın. Sıla şu durumda zaten kaybediyor başka mazeret kabul etmem Sıla'ya da ihanet etmem :D

@mrt-06 yarışmada iki yarışmacı tarafından açık bir manipülasyon yapılıyor. Şıkları Sıla ve Rihanna olarak ikiye indirirsen herkes istediği gibi oy kullanır ne dersin hadi yap bir güzellik :F

La bu ne bi film izleyelim dedik ortalık yangın yerine dönmüş. :A Herkes beni bir tarafa çekmek için çaba içine girmiş vuuu işte aradığım kaos. :A Neyse gelelim meselemize ben ankete hangi oyu kullanacağım... Düşünüyorum öyleyse varım diyorum ve düşünmeye dalıyorum. :A Sonuçlara göz gezdirince durumun vehameti anlaşıldı tabi. Neyse ortalık şenlensin biraz. Elbette memleketimden yürüyeceğim. :A
sende sat bizi zaten ne zaman benden yana oldunki :) sıvacılar beni dışlamış bana komplo kurmuş bu ihanetinizi asla unutmayacağım :)

Baskılara boyun eğdik :A Yapacak bir şey yok :A
bundan sonra sen başta olmak üzere @MasacRE- ve @MEnes dahil tüm sıvacıları sildim defterden :) kara günde bize dost lazım iyi günde herkes sıvaşır :)

Son düzenleme:
@EFE UYSAL oyunu değiştirirsen izletmek istediğin herhangi bir dizi dinletmek istediğin herhangi bir şarkıyı dinler şahane yorumlar yaparım :D aha da söz

Aynen seni sevmiyoruz çık git :A

@Billy Kane eğer Karadeniz Şarkısı dersen en istediğin bir şeyi yaparım söz :)

@MayısKralı Karadeniz şarkıları demezsen Yıldızlar Yarışıyor yarışmasındaki yeni fikri unut ben destek çıkmadığım gibi birçoğunu da tembihlerim yaparım .ss

Sıla'nın hepsi başka konseptlere kaymış ben değiştirsem nolur :A

:F:Faa bir karar verin töbe yarabbim

Sen niye kendi kararını seçmiyorsun abla çabuk Rihannaya gel bakayım:F :F

Son düzenleme: