Gel karadenize bas seninki boş oy olmuş şimdi, iki şarkıcıyı da istemeyenler olarak bir yere toplanmamız lazımKlasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikiz) Angaralı damarımız kabardı mühürü oyun havalarına bastık la
![]()
Gel karadenize bas seninki boş oy olmuş şimdi, iki şarkıcıyı da istemeyenler olarak bir yere toplanmamız lazımKlasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikiz) Angaralı damarımız kabardı mühürü oyun havalarına bastık la
![]()
Kaldırırsam Sıla derimselpakla sil tükürüğü yeterli
bu hafta rihannayı bir şöyle enine boyuna kurcalamamız lazımhaftaya ankara havasında seni destekleriz bu hafta zaten kazanacak hali kalmamış
![]()
rakipleri çetin ceviz çıktı
Gel karadenize bas seninki boş oy olmuş şimdi, iki şarkıcıyı da istemeyenler olarak bir yere toplanmamız lazım![]()
Bence hiç gerek yok direk klasik müzik dalalım üstatGel karadenize bas seninki boş oy olmuş şimdi, iki şarkıcıyı da istemeyenler olarak bir yere toplanmamız lazım![]()
o zaman sen kıpraşma hiçbir tarafını kaldırma otur oturduğun yerdeKaldırırsam Sıla derimYani işaretlediğim tiki kaldırırsam
Yerli ve milli değerlerimize destek veresim var bugün
![]()
Senle @Maskeli Fedai bir oldunuz @Tolstoyevski yi bezdirdiniz forumdan sizin yüzünüzden adam kaç haftadır foruma uğramıyorBence hiç gerek yok direk klasik müzik dalalım üstat@MEnes de klasik müzik dinler o da dalar klasiğe
@Tolstoyevski da mezarından çıkarsa bi zahmet onu da ikna etmek zor olmaz
![]()
Bu hafta Sıla ya da Rihanna'dan başka tercih yapmak pek akıl karı iş değilSenle @Maskeli Fedai bir oldunuz @Tolstoyevski yi bezdirdiniz forumdan sizin yüzünüzden adam kaç haftadır foruma uğramıyor
Klasiğe destek çıkmaz o iş zor ankara olabilir belki @mrt-06 ile @Bully destek verebilir![]()
Sokak şıllığı deyip durma ya gülüyorum.Kanka hiç uğraşamam sokak şıllığıylaergenlik dönemine yeni girmiş hormonları yenileniyor üzmeyeyim dedim
![]()
Ben bir şey yapmadım hep @Maskeli Fedai'nin işleriSenle @Maskeli Fedai bir oldunuz @Tolstoyevski yi bezdirdiniz forumdan sizin yüzünüzden adam kaç haftadır foruma uğramıyor
Klasiğe destek çıkmaz o iş zor ankara olabilir belki @mrt-06 ile @Bully destek verebilir![]()
Bak ikisine de destek vermeyenler var. Böyle giderse Rihanna kazanır sen de yabancı sevmiyorsun zaten gelin ankaraya veya karadenize toplanalım işteBu hafta Sıla ya da Rihanna'dan başka tercih yapmak pek akıl karı iş değil
İlerleyen haftalarda destek veririz inşallah Ankara havasına![]()
Oy kullanmıyor ki.@EFE UYSAL teşekkür ederim.Her şey Diamond için.
O değilde Koskoca başkanı bu yarışmada saf dışı bırakan sunucuyu kınıyorum. Hiç vefa yok hiç.. @OzaN
Rihanna farkı açıyor zaten ben yerimi koruyayım en iyisi siz de naparsanız yapın artıkBak ikisine de destek vermeyenler var. Böyle giderse Rihanna kazanır sen de yabancı sevmiyorsun zaten gelin ankaraya veya karadenize toplanalım işte![]()
Kanka Karadeniz diyelim miRihanna farkı açıyor zaten ben yerimi koruyayım en iyisi siz de naparsanız yapın artık![]()
@sokak sanati ne kadar hırslı bir insansın tövbe yarabbim bu hırsın bir gün gözünü kör edecek
Kanka Karadeniz diyelim mi![]()
@sokak sanati ne kadar hırslı bir insansın tövbe yarabbim bu hırsın bir gün gözünü kör edecek
Kanka Karadeniz diyelim mi![]()