TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Klasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikiz :A) Angaralı damarımız kabardı mühürü oyun havalarına bastık la :A
Gel karadenize bas seninki boş oy olmuş şimdi, iki şarkıcıyı da istemeyenler olarak bir yere toplanmamız lazım :A

selpakla sil tükürüğü yeterli :)
bu hafta rihannayı bir şöyle enine boyuna kurcalamamız lazım:) haftaya ankara havasında seni destekleriz bu hafta zaten kazanacak hali kalmamış :)
Kaldırırsam Sıla derim :A Yani işaretlediğim tiki kaldırırsam :A Yerli ve milli değerlerimize destek veresim var bugün :A

Gel karadenize bas seninki boş oy olmuş şimdi, iki şarkıcıyı da istemeyenler olarak bir yere toplanmamız lazım :A
Bence hiç gerek yok direk klasik müzik dalalım üstat :A @MEnes de klasik müzik dinler o da dalar klasiğe :A @Tolstoyevski da mezarından çıkarsa bi zahmet onu da ikna etmek zor olmaz :A

Bu hafta Sıla ya da Rihanna'dan başka tercih yapmak pek akıl karı iş değil :A

İlerleyen haftalarda destek veririz inşallah Ankara havasına :F
Bak ikisine de destek vermeyenler var. Böyle giderse Rihanna kazanır sen de yabancı sevmiyorsun zaten gelin ankaraya veya karadenize toplanalım işte :A

@EFE UYSAL teşekkür ederim.:Z Her şey Diamond için.:F

O değilde Koskoca başkanı bu yarışmada saf dışı bırakan sunucuyu kınıyorum. Hiç vefa yok hiç.. @OzaN

Bak ikisine de destek vermeyenler var. Böyle giderse Rihanna kazanır sen de yabancı sevmiyorsun zaten gelin ankaraya veya karadenize toplanalım işte :A
Rihanna farkı açıyor zaten ben yerimi koruyayım en iyisi siz de naparsanız yapın artık :A