TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
İşimizi biliriz. :A

Bende bunu koycam profilime. :F @Yakamoz-Asi @Doğu @Çiğdem-
:Z

Kalkıyormuş diye bir yerde okudum ama yine troll haberdir herhalde. :A Parti kurmak yerine bir yerden bakan olup genç soru versen daha mantıklı ve kolay bir yol. 😛
benim kafam baya karıştı vlla 2 saattir şarkı seçimi ile burdayız :F

@Harunnn60 kedi gibi çatıdan çatıya atlıyor yordun çocuğu ayoll ama güzel miss gibi sütü kaptı sonunda :A :A .A

İşimizi biliriz. :A

Bende bunu koycam profilime. :F @Yakamoz-Asi @Doğu @Çiğdem-
:Z

Kalkıyormuş diye bir yerde okudum ama yine troll haberdir herhalde. :A Parti kurmak yerine bir yerden bakan olup genç soru versen daha mantıklı ve kolay bir yol. 😛
Yav he kesin kalkıyodur :A :A Yine bize kabaran bir şeyler vardır o düzenlemede :A

Gördüm ve kınıyorum :A Hatta seni @dosimosi'ye havale ediyorum. Kendisi ile birlikte o ekolün yılmaz savunucuları ve son kalesiyiz. Yeni neslin bu eserlerden mahrum kalmaması için forumun 4 bir yanına hoparlör bile bağlatırız gerekirse :A @mrt-06 ve @Bully koalisyon hükümetlerine ilgili başvuruyu yaptık :A
@destere ne anlasin arabeski.
biz hayatın bağrından kopup gelmişiz, mücadele etmissiz hayatla, aşkı hüznü kederi görmüşüz bu hayatta. tek dostumuz arabesk şarkılar olmuş. bi onlar anlamış halimizden.
kime neyi anlatiyoruz ki? Bizim ne çektiğimizi nerden bilecekler ?

İbretlik bir eser :A Senin profilinden çıkmam gün boyu. Stalk yapmaktan ban yerim :A
Ahahahaha koptum. :F
Normalde böyle Ankara havaları sevmem ama Ankaralı Yasemin'in bu şarkısı nedense hoşuma gidiyor. :A İnsana pozitif hava veren bir müzik. :F

benim kafam baya karıştı vlla 2 saattir şarkı seçimi ile burdayız :F

@Harunnn60 kedi gibi çatıdan çatıya atlıyor yordun çocuğu ayoll ama güzel miss gibi sütü kaptı sonunda :A :A .A
Biz öyle geyik yapıyoz ya profil müzikleri bunlar. :A

@mrt-06 makarayı bırakıp seçilen şarkıları mı konuşsak artık :A
Recapı yapayım konuşuruz, sen göndermiş miydin recabını? :A

Normalde böyle Ankara havaları sevmem ama Ankaralı Yasemin'in bu şarkısı nedense hoşuma gidiyor. :A İnsana pozitif hava veren bir müzik. :F

Gece 4te gönderirim :A

@destere ne anlasin arabeski.
biz hayatın bağrından kopup gelmişiz, mücadele etmissiz hayatla, aşkı hüznü kederi görmüşüz bu hayatta. tek dostumuz arabesk şarkılar olmuş. bi onlar anlamış halimizden.
kime neyi anlatiyoruz ki? Bizim ne çektiğimizi nerden bilecekler ?
Vur be vur daha ölmedi :Z @destere yanlış ata oynadın kardeeeeş :A

nikah masasını umutamı alsak acaba @mrt-06 (b)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan