TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
yukardaki mesajı sana adamıştım :)

arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yoktur :) ferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır :)

ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabesk :) hareketl, bişey yokmuydu :)
Gördüm ve kınıyorum :A Hatta seni @dosimosi'ye havale ediyorum. Kendisi ile birlikte o ekolün yılmaz savunucuları ve son kalesiyiz. Yeni nesilin bu eserlerden mahrum kalmaması için forumun 4 bir yanına hoparlör bile bağlatırız gerekirse :A @mrt-06 ve @Bully koalisyon hükümetlerine ilgili başvuruyu yaptık :A

Gördüm ve kınıyorum :A Hatta seni @dosimosi'ye havale ediyorum. Kendisi ile birlikte o ekolün yılmaz savunucuları ve son kalesiyiz. Yeni nesilin bu eserlerden mahrum kalmaması için forumun 4 bir yanına hoparlör bile bağlatırız gerekirse :A @mrt-06 ve @Bully koalisyon hükümetlerine ilgili başvuruyu yaptık :A
bu hafta zaten tümden batacak bu konu eskiden hadi bir iki tane benlik bişey çıkıyordu bu hafta konserveyi arabesk olarak seçmişsinizki bu son uğrayışım konuya:) konserveyi değiştirin öyle uğrarım :)

Bazı forumlarda var aslında yani eskiden vardı, foruma girince otomatik arka plandan müzik çalıyordu. Neden olmasın. :F

Forum arabesk konusunda sınıfta kaldı, birkaç isim dışında seçim yapan yok :A Bu kimsenin aklına gelmedi mi şimdi ? :D

Bazı forumlarda var aslında yani eskiden vardı, foruma girince otomatik arka plandan müzik çalıyordu. Neden olmasın. :F
Benim profilime girilince arkada dombra da çaldırabiliyor muyuz üstat? :A Özellikle @BesaleT ve @Tolstoyevski bizzat istediler benden bu eseri :A :A
Azer Bülbül seçen yok kınıyorum :A @Doğu
Şeytan diyor onunla da ben yarışayım ama şeytana uyup yarışmacı olasım yok zira vaktim de yok :A