Dün çok aktiftim bugün biraz dinleniyorum Dur birazdan atıcam şu an başka şarkı dinliyorumFaji gizli aktiflerden aktif ama kendini belli etmiyor.
Hadi bekliyom sonra ben seçince beğenmiyorsun.
Dün çok aktiftim bugün biraz dinleniyorum Dur birazdan atıcam şu an başka şarkı dinliyorumFaji gizli aktiflerden aktif ama kendini belli etmiyor.
Hadi bekliyom sonra ben seçince beğenmiyorsun.
Uyuyacağım seni bekliyorum.Dün çok aktiftim bugün biraz dinleniyorum Dur birazdan atıcam şu an başka şarkı dinliyorum
hahaha aynen yanliz bana günah yahuŞarkıyla cevap vereyim.
1 doğru 1 yanlışama bak gece takiliyor dedim ve geldin tahmin ettim yani
Cumartesimi sonuclar ve saati? ben ogün evde olmayacagim, kacta dönerim belirsiz
5 dk daha dayanUyuyacağım seni bekliyorum.
Olsun ama eğleniyorsun sonuçta ona bakcan güç kuvvet topla hocam, meyve ye bol bol.hahaha aynen yanliz bana günah yahu
en cok etkinlikte yorum yapan benim yorulurum bu aralar zaten günde en az 100 mesaj yaziyorum, ogünü düsünemiyorum bile.
Bi zahmet gec zaten, senin programinOlsun ama eğleniyorsun sonuçta ona bakcan güç kuvvet topla hocam, meyve ye bol bol.
Bu hafta ben seni geçebilirim zaten geçen hafta ensendeydim.
Yok ben genel haftalık mesaj listesi için demiştim.Bi zahmet gec zaten, senin programin
ama deniz hep önce sunuyor o sansli.
orda yarismaci oldugum icinde daha fazla yaziyorum.
gerci normal bir juri olarak biraz fazla konuskanim Cigdemin yarismadada hep ilk 3 teydim. Haftaya olan programlardada aktifim ama sonra malum yogun bir is tempom olacak ve sadece etkinlikler zamani girmeye calisacagim lakin beni Carsambalari unutun
evime bile gece gelecem belki carsambalari
haftaya hic sansin yok. ben simdiden 400-500 yaptim yine 700den asagi olmaz benim mesaj sayimYok ben genel haftalık mesaj listesi için demiştim.
Bu arada haberin olsun İtirafları haftaya Cuma'ya erteledim.
hangi sarkiyi sectigini bilmiyorum bir suru Müslüm gelmisti bakamadim daha kim neyle gelmis.@dosimosi kaç çıkar senden bu hafta benim şarkıma?
Göreceğiz.haftaya hic sansin yok. ben simdiden 400-500 yaptim yine 700den asagi olmaz benim mesaj sayim
tamam haftaya bekleriz. yeni itiraflarim gelebilir
burda 100 kusur yazmissin bile neyse illa istiyorsan frenlerim kendimiGöreceğiz.
Yine 20:00 dan 21:50'ye ben sonra AtacanYildizlarda pazar :O @denizz19
haftanin 7 günü var, nasil beceriyorsunuz hep cakismayi
Nasıl bilmiyorsun Neyse yine de iyi bekliyorum sendenhangi sarkiyi sectigini bilmiyorum bir suru Müslüm gelmisti bakamadim daha kim neyle gelmis.
Bu hafta arabeskten dolayi malesef yine bonkör davranma durumum var.
Ömde demismiydin ?Nasıl bilmiyorsun Neyse yine de iyi bekliyorum senden
Yoo demedim Ama burada görmen lazımdıÖmde demismiydin ?
tüm enerjiyi sen alacan artik digerine ne kalirsa ama orda en az 30 yaparim herhaldeYine 20:00 dan 21:50'ye ben sonra Atacan
ya ben yeni gelmistim eve ve bildirimler havada ucustu. Nilufermi acaba ? sanki gözume öyle birsey carptiYoo demedim Ama burada görmen lazımdı
Atacan'ın enerjisi yine coşturur sizitüm enerjiyi sen alacan artik digerine ne kalirsa ama orda en az 30 yaparim herhalde
ya ben yeni gelmistim eve ve bildirimler havada ucustu. Nilufermi acaba ? sanki gözume öyle birsey carpti
dur bakayim hemen
zaten hirs yapmis beni gececekmis haftalik mesajda ben simdiden 500 yapmisimdir. gunde en az 100 yaziyorum bu haftaAtacan'ın enerjisi yine coşturur sizi
Easy hit Güzel hareket lâkin biz almayalım çıngıraklı kardeşŞimdi göndersene, recabı tamamlıyım.
Arkadaşlar lütfen kavga istemiyorum. @Doğu
Öyle diyorsan yani Çağlar hmm.