Umarım bakar Ve yorum yaparHarikasın, bir ilki gerçekleştireceğiz.
Umarım bakar Ve yorum yaparHarikasın, bir ilki gerçekleştireceğiz.
Düzenli konuştuğun biri mi? Yoksa sadece takip mi ediyor.Umarım bakar Ve yorum yapar
göze göz dişe diş@sokak sanati @Aserat @Yakamoz-Asi @turkuazz @soo @Bully @Ahmad @ozmoturk @dosimosi Yüksek oylarınız için teşekkürler
@denizz19 tebrikler. @Billy Kane geçmiş olsun.
Her hafta aynı kişilerden düşük oy alıyorum. Benimde bir kara liste hazırlama zamanım geldi
Bir ara kendisine sözlü taciz yapılmıştı ben de Hükümet Kadından bir söz ile onu savunmuştum o günden beri beni takip etmeye başladı ve cevapta yazmıştı Deniz yıllardır savunduğum düşünce çok teşekkürler demiştiDüzenli konuştuğun biri mi? Yoksa sadece takip mi ediyor.
Bana niye teşekkür yok.@sokak sanati @Aserat @Yakamoz-Asi @turkuazz @soo @Bully @Ahmad @ozmoturk @dosimosi Yüksek oylarınız için teşekkürler
@denizz19 tebrikler. @Billy Kane geçmiş olsun.
Her hafta aynı kişilerden düşük oy alıyorum. Benimde bir kara liste hazırlama zamanım geldi
sözun neydi hatırlamiyom ama Arnavut çiğerimiydi yoksa ?
İvitsözun neydi hatırlamiyom ama Arnavut çiğerimiydi yoksa ?
İyi yapmışsın o zaman.Bir ara kendisine sözlü taciz yapılmıştı ben de Hükümet Kadından bir söz ile onu savunmuştum o günden beri beni takip etmeye başladı ve cevapta yazmıştı Deniz yıllardır savunduğum düşünce çok teşekkürler demişti
Bir ara kendisine sözlü taciz yapılmıştı ben de Hükümet Kadından bir söz ile onu savunmuştum o günden beri beni takip etmeye başladı ve cevapta yazmıştı Deniz yıllardır savunduğum düşünce çok teşekkürler demişti
SON 2 li eleme çeyrek finalde olabilir bence cnm hem 5 kişi kalmıs oluyor hemde 2 elemeyle daha heyecanlı geçiyor çeyrekVe açıklamamı yapıyorum.
Arkadaşlar yarışmımız toplam 13 hafta sürecek ve 13 haftanın ilerleyiş planı ise şu şekilde olacak, yani 2 defa 2'li eleme olan haftamız var;
17 YARIŞMACI
1. HAFTA 16
2. HAFTA 14 (2'Lİ Eleme)
3. HAFTA 13
4. HAFTA 12
5. HAFTA 10 (2'Lİ Eleme)
6. HAFTA 9
7. HAFTA 8
8. HAFTA 7
9. HAFTA 6
10. HAFTA 4 (2'Lİ Eleme)
11. HAFTA 3
12. HAFTA 2
13. HAFTA (FİNAL)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi
Hayır Twitter'dan bana yapsın ben söylerim size3
Foruma üye olup mu yapacak yorum
tamam diğerlerini boşver tek bana ikram et
Sen sunuyorsun onun içinBana niye teşekkür yok.
İşler o duruma geliyorgöze göz dişe diş
Bende sayı takıntısı var ilki 5'deyse ikincisi 10'da olmalı.SON 2 li eleme çeyrek finalde olabilir bence cnm hem 5 kişi kalmıs oluyor hemde 2 elemeyle daha heyecanlı geçiyor çeyrek
senin sayı takıntın yüzünden reytingli birisini kaybedeblirsin sen bşr dşün bence ayollBende sayı takıntısı var ilki 5'deyse ikincisi 10'da olmalı.
onca isimlerde bir tek ben tam parlamışım etiketlerdeSON 2 li eleme çeyrek finalde olabilir bence cnm hem 5 kişi kalmıs oluyor hemde 2 elemeyle daha heyecanlı geçiyor çeyrek