Umarım bakar Ve yorum yaparHarikasın, bir ilki gerçekleştireceğiz.![]()
Umarım bakar Ve yorum yaparHarikasın, bir ilki gerçekleştireceğiz.![]()
Düzenli konuştuğun biri mi? Yoksa sadece takip mi ediyor.Umarım bakar Ve yorum yapar![]()
göze göz dişe diş@sokak sanati @Aserat @Yakamoz-Asi @turkuazz @soo @Bully @Ahmad @ozmoturk @dosimosi Yüksek oylarınız için teşekkürler
@denizz19 tebrikler. @Billy Kane geçmiş olsun.
Her hafta aynı kişilerden düşük oy alıyorum. Benimde bir kara liste hazırlama zamanım geldi![]()
Bir ara kendisine sözlü taciz yapılmıştı ben de Hükümet Kadından bir söz ile onu savunmuştum o günden beri beni takip etmeye başladı ve cevapta yazmıştı Deniz yıllardır savunduğum düşünce çok teşekkürler demiştiDüzenli konuştuğun biri mi? Yoksa sadece takip mi ediyor.![]()
Bana niye teşekkür yok.@sokak sanati @Aserat @Yakamoz-Asi @turkuazz @soo @Bully @Ahmad @ozmoturk @dosimosi Yüksek oylarınız için teşekkürler
@denizz19 tebrikler. @Billy Kane geçmiş olsun.
Her hafta aynı kişilerden düşük oy alıyorum. Benimde bir kara liste hazırlama zamanım geldi![]()
sözun neydi hatırlamiyom ama Arnavut çiğerimiydi yoksa ?
İvitsözun neydi hatırlamiyom ama Arnavut çiğerimiydi yoksa ?![]()
İyi yapmışsın o zaman.Bir ara kendisine sözlü taciz yapılmıştı ben de Hükümet Kadından bir söz ile onu savunmuştum o günden beri beni takip etmeye başladı ve cevapta yazmıştı Deniz yıllardır savunduğum düşünce çok teşekkürler demişti![]()
Bir ara kendisine sözlü taciz yapılmıştı ben de Hükümet Kadından bir söz ile onu savunmuştum o günden beri beni takip etmeye başladı ve cevapta yazmıştı Deniz yıllardır savunduğum düşünce çok teşekkürler demişti![]()
SON 2 li eleme çeyrek finalde olabilir bence cnm hem 5 kişi kalmıs oluyor hemde 2 elemeyle daha heyecanlı geçiyor çeyrekVe açıklamamı yapıyorum.
Arkadaşlar yarışmımız toplam 13 hafta sürecek ve 13 haftanın ilerleyiş planı ise şu şekilde olacak, yani 2 defa 2'li eleme olan haftamız var;
17 YARIŞMACI
1. HAFTA 16
2. HAFTA 14 (2'Lİ Eleme)
3. HAFTA 13
4. HAFTA 12
5. HAFTA 10 (2'Lİ Eleme)
6. HAFTA 9
7. HAFTA 8
8. HAFTA 7
9. HAFTA 6
10. HAFTA 4 (2'Lİ Eleme)
11. HAFTA 3
12. HAFTA 2
13. HAFTA (FİNAL)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi
Hayır Twitter'dan bana yapsın ben söylerim size3
Foruma üye olup mu yapacak yorum![]()
tamam diğerlerini boşver tek bana ikram et![]()
Sen sunuyorsun onun içinBana niye teşekkür yok.![]()
İşler o duruma geliyorgöze göz dişe diş![]()
Bende sayı takıntısı var ilki 5'deyse ikincisi 10'da olmalı.SON 2 li eleme çeyrek finalde olabilir bence cnm hem 5 kişi kalmıs oluyor hemde 2 elemeyle daha heyecanlı geçiyor çeyrek![]()
![]()
![]()
senin sayı takıntın yüzünden reytingli birisini kaybedeblirsin sen bşr dşün bence ayollBende sayı takıntısı var ilki 5'deyse ikincisi 10'da olmalı.![]()
onca isimlerde bir tek ben tam parlamışım etiketlerdeSON 2 li eleme çeyrek finalde olabilir bence cnm hem 5 kişi kalmıs oluyor hemde 2 elemeyle daha heyecanlı geçiyor çeyrek![]()
![]()
![]()