TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta (Sonuçlar)

verdiği puanda birinciyle arasında bir puan var :) zirveyi kaybetmenin nedeni dosi değil zaten yine sana torpil geçmiş :) sen diğerlerinden yediğin darbelerle zirveyi kaybetmişsin iyikide kaybetmişsin yani demekki yarışmada kaliteden anlayan jürilerde varmış :))
Sonuç olarak final puanımı aldım çatla :A

Sonuç olarak final puanımı aldım çatla :A
jürileri ben seçecektimki :) o zaman görecektik hercai kaçıncılıktaymış? :)
birde konseptler değişiyor her hafta bir çok şey değişiyorda senin yarışmacılar niye değişmiyor ya? hiç mi güzel bir kadın şarkıcıyı dinlemezsin şöyle araya numunelik birde kadın şarkıcı kat :)

verdiği puanda birinciyle arasında bir puan var :) zirveyi kaybetmenin nedeni dosi değil zaten yine sana torpil geçmiş :) sen diğerlerinden yediğin darbelerle zirveyi kaybetmişsin iyikide kaybetmişsin yani demekki yarışmada kaliteden anlayan jürilerde varmış :))
normal sıralama yapsaydım 4. sırada olacakti hem ben sana ne diye açiklama yapıyorumki. Sen herzaman aynı kişileri son 3lüne alıyordun.
benimkinden önce kendi juriliğini sorgula ve Hercaiyi beğenmedim diye bir laf kullanmadım.

jürileri ben seçecektimki :) o zaman görecektik hercai kaçıncılıktaymış? :)
birde konseptler değişiyor her hafta bir çok şey değişiyorda senin yarışmacılar niye değişmiyor ya? hiç mi güzel bir kadın şarkıcıyı dinlemezsin şöyle araya numunelik birde kadın şarkıcı kat :)
Geçen hafta Aslı Güngör'ü kattım ya işte :A

@MayısKralı ben bir şey biliyormuşum değil mi? :A

Bekar Gezelim'in elenmesi üzücü olmuş. Forumda yaşı yetmeyenlerin çok olması etkili olmuştur ama tüm şarkılar da iyiymiş hani. :):)
o şarkının elenmesinin sebebi yöneticisi yarışmayla ilgilenemedi ve bu yüzdende çoğu kişi en düşük puanı verdi.

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan