TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta (Sonuçlar)

O değil de açıklamamı da tahmin ettin eleme demiştin helal. :A @MayısKralı

Takıntı işte ne yapayım. :( Kendimi zorlarsam olabilir. .ss

"Kesin tekli elemeyle ilgilidir" demiştin. :A
Takıntı işte ne yapayım. :( Kendimi zorlarsam olabilir. .ss

"Kesin tekli elemeyle ilgilidir" demiştin. :A
HAHHA tamam cnm sen istedğin gibi sun :A ertuğrula seni tercih ettim bu akşam burada kaldım ama bence en eğlenceli sunumun bu hafta oldu @sokak sanati Mİ gerginleştiriyormus acaba burayı :A

Bende bir domates salatası yapayım bari acıktım ama 23.00 sonrası yemek yemiyorum suyuna ekmek banarım en kral yemekten daha lezzetli :A :A :A

Gece bu saatlerde ekmek yeme çok zararlı,meyve bile yeme süt iç yat:A

Aa bu arada ben kendi yarışmamı unuttum başvurular geliyor Martta yapacağız 2.sezonumuzu:A

Biri geç saatte yemek yerse klişe bir esprim vardır, "kudurdun mu hayırdır" derim. :F Sanırım biz kudurduk. :A

İşte açıkmanın saati yok maalesef. :A
benimki alışkanlık. karnım tok olsada gece 11den sonra birseyler yiyesim var. uzun zamandır birakmıştım ama bugunlerde düzenim bozuldu.
kilo problemim hiç yok. seneledir hep aynıyım :D

upload_2017-1-24_13-8-10-png.53650

Yarışmaya kim veda edecek? Kim ilk üçte yer alacak?

Heyecanla beklenen Bu Şarkı Benim sonuçları belli oldu!

Erv3aD.png

Yarışmamıza @Billy Kane veda etti, kendisine yarışmamıza katıldığı için teşekkür ediyorum. :)

FİNAL PUANI ALANLAR;
3 PUAN: denizz19
2 PUAN: xemrexxx
1 PUAN: Bully

ELENENLER;
1. Hafta; @vadikızı
2. Hafta; @soo ve @ozmoturk
3. Hafta; ???????

TOPLAM FİNAL PUANLARI; (Bu hafta dahil değil)
@Çiğdem- ve @denizz19 / 3 Puan
@yatutarsa ve @Bully / 2 Puan
@xemrexxx ve @Harunnn60 / 1 Puan

HAFTANIN ŞARKILARI;

hercai dışında ilk üçte bir sorun yok ama @bully yine bir bir işler çevirmiş yoksa o şarkının değil üçte ilk onüçte yeri yoktu :)
elenen şarkıda zaten haftanın en kötü şarkısıydı o açıdan elenen şarkı için adil bir sonuç diyebiliriz :)

Neyse iyi puanını aldık daha konusmana gerek yok ayoll :A :A :A
sen beni buraya etiketleyip sildin dimi ? burdan bana etiket gelmiş bakıyorum mesajda benlik bişey yok :) bari ariana nın side to side koysaydında boşuna gelmemiş olurduk :)

Jüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
14 xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım) (acik ara favorim)
14 sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You) (harika)
14 Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On) (harika)
13 Çiğdem- (Mustafa Sandal - Araba)
13 denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)
13 Bully (Çelik - Hercai) 13 turkuazz (Gülşen - Gel Çarem) (Gülsenin en sevdigim sarkisi)
12 yatutarsa (Kerim Tekin - Kar Beyaz)
12 Ahmad (Levent Yüksel - Zalim)
12 Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım)
10 batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse)
10 EFE UYSAL (Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al)
10 MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki)
9 Billy Kane (Grup Laçin - Bekar Gezelim)

bu sefer hercai yi beğenmemişti güya senin isveçli jüri başkanın :) bende sandım bir puan verecek? yine çaktırmadan @Bully e torpil geçmiş:) beğenmediği hercai ile en çok beğendiği şarkı arasındaki puan farkı 1 puan ?? böyle başkanın olacağına kendine bir sefer tası al bari yaylaya çıkarken içine atıştırmalık bişeyler koyarsın :)

Son düzenleme:
hercai dışında ilk üçte bir sorun yok ama @Bully yine bir bir işler çevirmiş yoksa o şarkının değil üçte ilk onüçte yeri yoktu :)
elenen şarkıda zaten haftanın en kötü şarkısıydı o açıdan elenen şarkı için adil bir sonuç diyebiliriz :)

sen beni buraya etiketleyip sildin dimi ? burdan bana etiket gelmiş bakıyorum mesajda benlik bişey yok :) bari ariana nın side to side koysaydında boşuna gelmemiş olurduk :)

bu sefer hercai yi beğenmemişti güya senin isveçli jüri başkanın :) bende sandım bir puan verecek? yine çaktırmadan @Bully e torpil geçmiş:) beğenmediği hercai ile en çok beğendiği şarkı arasındaki puan farkı 1 puan ?? böyle başkanın olacağına kendine bir sefer tası al bari yaylaya çıkarken içine atıştırmalık bişeyler koyarsın :)
Beğenmedim demedi ki, zirveyi kaybettin dedi, dediğini de yapmış :A

Ben ona danışırım hep, Hercai güzel demişti :D

Beğenmedim demedi ki, zirveyi kaybettin dedi, dediğini de yapmış :A

Ben ona danışırım hep, Hercai güzel demişti :D
verdiği puanda birinciyle arasında bir puan var :) zirveyi kaybetmenin nedeni dosi değil zaten yine sana torpil geçmiş :) sen diğerlerinden yediğin darbelerle zirveyi kaybetmişsin iyikide kaybetmişsin yani demekki yarışmada kaliteden anlayan jürilerde varmış :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan