Takıntı işte ne yapayım. Kendimi zorlarsam olabilir. .sssenin sayı takıntın yüzünden reytingli birisini kaybedeblirsin sen bşr dşün bence ayoll
"Kesin tekli elemeyle ilgilidir" demiştin.Ne zaman ettim onu
Takıntı işte ne yapayım. Kendimi zorlarsam olabilir. .ss
"Kesin tekli elemeyle ilgilidir" demiştin.
Takıntı işte ne yapayım. Kendimi zorlarsam olabilir. .ss
HAHHA tamam cnm sen istedğin gibi sun ertuğrula seni tercih ettim bu akşam burada kaldım ama bence en eğlenceli sunumun bu hafta oldu @sokak sanati Mİ gerginleştiriyormus acaba burayıTakıntı işte ne yapayım. Kendimi zorlarsam olabilir. .ss
Teşekkürler ablacım.HAHHA tamam cnm sen istedğin gibi sun ertuğrula seni tercih ettim bu akşam burada kaldım ama bence en eğlenceli sunumun bu hafta oldu @sokak sanati Mİ gerginleştiriyormus acaba burayı
Bende bir domates salatası yapayım bari acıktım ama 23.00 sonrası yemek yemiyorum suyuna ekmek banarım en kral yemekten daha lezzetliTeşekkürler ablacım.
Herkese teşekkür ediyorum yeni haftada görüşmez üzere.
Bende bir domates salatası yapayım bari acıktım ama 23.00 sonrası yemek yemiyorum suyuna ekmek banarım en kral yemekten daha lezzetli
İnanır mısın bende şimdi hamburger yapacaktım. Fena acıktım bir şey yiyemedim günlerdir.Bende bir domates salatası yapayım bari acıktım ama 23.00 sonrası yemek yemiyorum suyuna ekmek banarım en kral yemekten daha lezzetli
Hhaha aa yok 23:00 sonrası asla öyle yemek yemem salata yaparım zaten kadınların kurtarıcısı hele marull BİRDE meyve yedikmi tamamdır ayoll .AGece bu saatlerde ekmek yeme çok zararlı,meyve bile yeme süt iç yat
aaaa ağır yeme bu saatte ne hamburgeri ayoll kahvaltılık yap bari zeytin peynirİnanır mısın bende şimdi hamburger yapacaktım. Fena acıktım bir şey yiyemedim günlerdir.
Bende mantımı yiyeyimİnanır mısın bende şimdi hamburger yapacaktım. Fena acıktım bir şey yiyemedim günlerdir.
aaaa ağır yeme bu saatte ne hamburgeri ayoll kahvaltılık yap bari zeytin peynir
Biri geç saatte yemek yerse klişe bir esprim vardır, "kudurdun mu hayırdır" derim. Sanırım biz kudurduk.Bende mantımı yiyeyim
saatimiz 10 uygun gerci 1 de yemek yediğimde oluyor
benimki alışkanlık. karnım tok olsada gece 11den sonra birseyler yiyesim var. uzun zamandır birakmıştım ama bugunlerde düzenim bozuldu.Biri geç saatte yemek yerse klişe bir esprim vardır, "kudurdun mu hayırdır" derim. Sanırım biz kudurduk.
İşte açıkmanın saati yok maalesef.
Yarışmaya kim veda edecek? Kim ilk üçte yer alacak?
Heyecanla beklenen Bu Şarkı Benim sonuçları belli oldu!
Yarışmamıza @Billy Kane veda etti, kendisine yarışmamıza katıldığı için teşekkür ediyorum.
FİNAL PUANI ALANLAR;
3 PUAN: denizz19
2 PUAN: xemrexxx
1 PUAN: Bully
ELENENLER;
1. Hafta; @vadikızı
2. Hafta; @soo ve @ozmoturk
3. Hafta; ???????
TOPLAM FİNAL PUANLARI; (Bu hafta dahil değil)
@Çiğdem- ve @denizz19 / 3 Puan
@yatutarsa ve @Bully / 2 Puan
@xemrexxx ve @Harunnn60 / 1 Puan
HAFTANIN ŞARKILARI;
sen beni buraya etiketleyip sildin dimi ? burdan bana etiket gelmiş bakıyorum mesajda benlik bişey yok bari ariana nın side to side koysaydında boşuna gelmemiş olurdukNeyse iyi puanını aldık daha konusmana gerek yok ayoll
Jüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
14 xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım) (acik ara favorim)
14 sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You) (harika)
14 Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On) (harika)
13 Çiğdem- (Mustafa Sandal - Araba)
13 denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)
13 Bully (Çelik - Hercai) 13 turkuazz (Gülşen - Gel Çarem) (Gülsenin en sevdigim sarkisi)
12 yatutarsa (Kerim Tekin - Kar Beyaz)
12 Ahmad (Levent Yüksel - Zalim)
12 Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım)
10 batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse)
10 EFE UYSAL (Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al)
10 MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki)
9 Billy Kane (Grup Laçin - Bekar Gezelim)
Beğenmedim demedi ki, zirveyi kaybettin dedi, dediğini de yapmışhercai dışında ilk üçte bir sorun yok ama @Bully yine bir bir işler çevirmiş yoksa o şarkının değil üçte ilk onüçte yeri yoktu
elenen şarkıda zaten haftanın en kötü şarkısıydı o açıdan elenen şarkı için adil bir sonuç diyebiliriz
sen beni buraya etiketleyip sildin dimi ? burdan bana etiket gelmiş bakıyorum mesajda benlik bişey yok bari ariana nın side to side koysaydında boşuna gelmemiş olurduk
bu sefer hercai yi beğenmemişti güya senin isveçli jüri başkanın bende sandım bir puan verecek? yine çaktırmadan @Bully e torpil geçmiş beğenmediği hercai ile en çok beğendiği şarkı arasındaki puan farkı 1 puan ?? böyle başkanın olacağına kendine bir sefer tası al bari yaylaya çıkarken içine atıştırmalık bişeyler koyarsın
verdiği puanda birinciyle arasında bir puan var zirveyi kaybetmenin nedeni dosi değil zaten yine sana torpil geçmiş sen diğerlerinden yediğin darbelerle zirveyi kaybetmişsin iyikide kaybetmişsin yani demekki yarışmada kaliteden anlayan jürilerde varmış )Beğenmedim demedi ki, zirveyi kaybettin dedi, dediğini de yapmış
Ben ona danışırım hep, Hercai güzel demişti