TVen "Bu Şarkı Benim 2020" Başlıyor!

Çok zaman alıyor ya :X Ve ne yalan söylim forum ilişkilerine göre de oylama yapıldığını biliyorum:A Anlaşamadiğim yada fazla konusmadiğim insalarla sırf yarişma yuzunden onlara özel zaman ayıramam:A Bana senin gibi doğal sürkülasyonda gerçekleşen muhabbet eden insanların puanları gerekli ki onlar da çok az :A

Çok zaman alıyor ya :X Ve ne yalan söylim forum ilişkilerine göre de oylama yapıldığını biliyorum:A Anlaşamadiğim yada fazla konusmadiğim insalarla sırf yarişma yuzunden onlara özel zaman ayıramam:A Bana senin gibi doğal sürkülasyonda gerçekleşen muhabbet eden insanların puanları gerekli ki onlar da çok az :A
Kız negzel işye yerli eurovisiona katılıyon:A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
@Forumdash'la @eskici'yi unutmusuz. MS'de olmadiklari icin. Neyse bekliyoruz ikinizi. :A
hatirladıkça güncele listeni, daha eksik vardır illaki :A
şu isimlerden anca 2 kişi yarışmacı olur gibi,
Deniz'e haber edeyim bari. Düşünüyorsa gelsin :A
Bu arada 3. sunucun kim ki? 😱
En İyi Ben Seçerim yarışmamı ilerde sunarsam bende yedek sunucu düşünuyordum. Böyle etkinliklerde en az iki olmak iyidir. Aksamaz böylelikle.
Jüriliği özlemişim. 3 sene oldu :A

• Beğendim
Reactions: kerem

En İyi Ben Seçerim yarışmamı ilerde sunarsam bende yedek sunucu düşünuyordum. Böyle etkinliklerde en az iki olmak iyidir. Aksamaz böylelikle.

Sen de en iyi ben seçerimi başlatmalısın :A 3.sunucum sürpriz açıklanmak istemiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aslında yarışmalara jüri üyesi olarak devam etmek istiyordum ama buraya hiç katılmamıştım ve belki bir seferliğine eğlenme amacıyla yarışmacı olabilirim. :D @MayısKralı

• Harika
Reactions: MayısKralı

Aklıma başka kimse gelmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi