Neden?Ben yarişmalara filan katıl(a)mıyorum
Neden?Ben yarişmalara filan katıl(a)mıyorum
Çok zaman alıyor ya Ve ne yalan söylim forum ilişkilerine göre de oylama yapıldığını biliyorum Anlaşamadiğim yada fazla konusmadiğim insalarla sırf yarişma yuzunden onlara özel zaman ayıramam Bana senin gibi doğal sürkülasyonda gerçekleşen muhabbet eden insanların puanları gerekli ki onlar da çok azNeden?
Kız negzel işye yerli eurovisiona katılıyonÇok zaman alıyor ya Ve ne yalan söylim forum ilişkilerine göre de oylama yapıldığını biliyorum Anlaşamadiğim yada fazla konusmadiğim insalarla sırf yarişma yuzunden onlara özel zaman ayıramam Bana senin gibi doğal sürkülasyonda gerçekleşen muhabbet eden insanların puanları gerekli ki onlar da çok az
yerlivisionKız negzel işye yerli eurovisiona katılıyon
Tatlım bir Rusya değilsin her komşından yüksek alamazsınyerlivision
Senden her hafta 10 puan garanti gerçi (bak suistimale başladim bile)
Tatlım bir Rusya değilsin her komşından yüksek alamazsın
Akdeniz ateşini rusyanın soğuyla söndürüldüğündenTatlım bir Rusya değilsin her komşından yüksek alamazsın
hatirladıkça güncele listeni, daha eksik vardır illaki@Forumdash'la @eskici'yi unutmusuz. MS'de olmadiklari icin. Neyse bekliyoruz ikinizi.
şu isimlerden anca 2 kişi yarışmacı olur gibi,
Bir düşüneyimSen katılıyorsun değil mi
hatirladıkça güncele listeni, daha eksik vardır illaki
Deniz'e haber edeyim bari. Düşünüyorsa gelsin
Bu arada 3. sunucun kim ki? 😱
En İyi Ben Seçerim yarışmamı ilerde sunarsam bende yedek sunucu düşünuyordum. Böyle etkinliklerde en az iki olmak iyidir. Aksamaz böylelikle.
Jüriliği özlemişim. 3 sene oldu
Haber uçurdum
İlerde başlatırım belki, bakarım duruma 😊Sen de en iyi ben seçerimi başlatmalısın 3.sunucum sürpriz açıklanmak istemiyor
Aslında yarışmalara jüri üyesi olarak devam etmek istiyordum ama buraya hiç katılmamıştım ve belki bir seferliğine eğlenme amacıyla yarışmacı olabilirim. @MayısKralı
Bu yarışma da Yıldızlar Yarışıyor gibi ortada kalmasın yeter. Yaz beni.Katılmana çok sevindim o zaman ben de
Yazabilirsin yer kaldıysa
Aklıma başka kimse gelmiyor.hatirladıkça güncele listeni, daha eksik vardır illaki
Deniz'e haber edeyim bari. Düşünüyorsa gelsin
Bu arada 3. sunucun kim ki? 😱
En İyi Ben Seçerim yarışmamı ilerde sunarsam bende yedek sunucu düşünuyordum. Böyle etkinliklerde en az iki olmak iyidir. Aksamaz böylelikle.
Jüriliği özlemişim. 3 sene oldu