TVen "Bu Şarkı Benim 2020" Başlıyor!

Yarışmayı başlatmamızın sebebi bu zaten. :D Herkes evdeyken, psikolojik anlamda rahatlamak. :D

Durumun nereye gideceği belirsiz olduğu için gerçekten odaklanabikmek ve neşeli şarkılar dinleyebilmek oldukça zor, ama kafayı dağıtmak için oldukça güzel düşünülmüş keyifli bir etkinlik olacaktır o yüzden beni bu seferlik mazur gör artık bir dahaki sezona başımızda hiçbir bela olmadığı döneme inşallah. :D

Durumun nereye gideceği belirsiz olduğu için gerçekten odaklanabikmek ve neşeli şarkılar dinleyebilmek oldukça zor, ama kafayı dağıtmak için oldukça güzel düşünülmüş keyifli bir etkinlik olacaktır o yüzden beni bu seferlik mazur gör artık bir dahaki sezona başımızda hiçbir bela olmadığı döneme inşallah. :D
Iyi herkes jüri koltugunda olacagi icin istedigin zaman oylarsin artik. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Sana iyi puan verdiğimizde "müzikten anlıyor" diye övgü yağdırırdın, kötü puan verenlere sitem ederdin :A ben baş jüriydim, sitemlerden kurtulmuştum :A ama sen ikinci olunca epey bi herkesi taradın:F
Bu kez zorlanacağım haftalarda oy kullanmam sizin sitemi çekmemek için :A @MayısKralı @kerem

Sana iyi puan verdiğimizde "müzikten anlıyor" diye övgü yağdırırdın, kötü puan verenlere sitem ederdin :A ben baş jüriydim, sitemlerden kurtulmuştum :A ama sen ikinci olunca epey bi herkesi taradın:F
Bu kez zorlanacağım haftalarda oy kullanmam sizin sitemi çekmemek için :A @MayısKralı @kerem
Maşallah hafızan müko. 😱
Bu kadar detay ben bile hafızamda tutmamışım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Maşallah hafızan müko. 😱
Bu kadar detay ben bile hafızamda tutmamışım. :A
Yarışmanın baş jürisiydim, herşeye herkese her yoruma hakim olmak zorundaydım :A Ozamanlar yeniydim forumda (yani aktiflik anlamında) ve baya sahipleniyordum yarışmaları,seyirci olarak baya reyting sağlıyordum :A
vay ve tam 3 sene geçmiş gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam finalde Eller Günahkar şarkısı ile yarışmıştıb (bunu yanlış hatırliyor olabilirim :A )

Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum bu süreçte evde kalmamız gerek ve evdeyken güzel bir aktivite olur umarım hepimiz için. :)

Hayırlı olsun. Jüri olarak yazabilirsin beni de. Yalnız senin sunuculuk geçmişin çok güven vermiyor, bu aralar pek aktif de görünmüyorsun. Yarışmayı tamamlayabileceğinden emin misin? :A

• Güldürdün
Reactions: MayısKralı
Yarışmanın baş jürisiydim, herşeye herkese her yoruma hakim olmak zorundaydım :A Ozamanlar yeniydim forumda (yani aktiflik anlamında) ve baya sahipleniyordum yarışmaları,seyirci olarak baya reyting sağlıyordum :A
vay ve tam 3 sene geçmiş gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam finalde Eller Günahkar şarkısı ile yarışmıştıb (bunu yanlış hatırliyor olabilirim :A )
Ben de araştırdım şimdi, Sıla ile yarışmışım. :A @denizz19

• İlginç
@Dosi @kerem de sunucu olduğundan jüri başkanlığını sana verebiliriz. @keremle bizim oylama yetkimiz daha farklı olacak. :A

• Harika