TVen "Bu Şarkı Benim 2020" Başlıyor!

Yarışmayı başlatmamızın sebebi bu zaten.
Herkes evdeyken, psikolojik anlamda rahatlamak.

Durumun nereye gideceği belirsiz olduğu için gerçekten odaklanabikmek ve neşeli şarkılar dinleyebilmek oldukça zor, ama kafayı dağıtmak için oldukça güzel düşünülmüş keyifli bir etkinlik olacaktır o yüzden beni bu seferlik mazur gör artık bir dahaki sezona başımızda hiçbir bela olmadığı döneme inşallah.

Iyi herkes jüri koltugunda olacagi icin istedigin zaman oylarsin artik.

Reactions: Tolstoyevski
Sana iyi puan verdiğimizde "müzikten anlıyor" diye övgü yağdırırdın, kötü puan verenlere sitem ederdin
ben baş jüriydim, sitemlerden kurtulmuştum
ama sen ikinci olunca epey bi herkesi taradın

Bu kez zorlanacağım haftalarda oy kullanmam sizin sitemi çekmemek için
@MayısKralı @kerem

Maşallah hafızan müko. 😱
Bu kadar detay ben bile hafızamda tutmamışım.

Reactions: Dosi
Maşallah hafızan müko. 😱
Bu kadar detay ben bile hafızamda tutmamışım.
Yarışmanın baş jürisiydim, herşeye herkese her yoruma hakim olmak zorundaydım
Ozamanlar yeniydim forumda (yani aktiflik anlamında) ve baya sahipleniyordum yarışmaları,seyirci olarak baya reyting sağlıyordum

vay ve tam 3 sene geçmiş gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam finalde Eller Günahkar şarkısı ile yarışmıştıb (bunu yanlış hatırliyor olabilirim
)

Hayırlı olsun. Jüri olarak yazabilirsin beni de. Yalnız senin sunuculuk geçmişin çok güven vermiyor, bu aralar pek aktif de görünmüyorsun. Yarışmayı tamamlayabileceğinden emin misin?

Reactions: MayısKralı
Ben de araştırdım şimdi, Sıla ile yarışmışım.
@denizz19

Hayırlı olsun. Jüri olarak yazabilirsin beni de. Yalnız senin sunuculuk geçmişin çok güven vermiyor, bu aralar pek aktif de görünmüyorsun. Yarışmayı tamamlayabileceğinden emin misin?

2.Sunucumuz @kerem ve olağanüstü (onun da olamayacağı durumlar için) 3.sunucumuz var.

Reactions: MasacRE
@Dosi @kerem de sunucu olduğundan jüri başkanlığını sana verebiliriz. @keremle bizim oylama yetkimiz daha farklı olacak.