Ay sus.Benim seçtiğim şarkı ile yarışacaksınız
dediğim çıktı @sokak sanati@xBUGRAx özellikle senin için çok üzüldüm. Keşke finalde olabilseydin ama malesef 2 kişi finalist oluyor. Geçmiş olsun canım.Bu yarışma ile galiba ilk kez final turlarına kaldın. İlerisi açık.
@dreamy geçen sezonlarda şampiyon etiketi taktığın için hevesini aldığını düşünüyordum o yüzden en rahatı sendin ve sevdiğin şarkı ile geldin. 2'dır final turlarındasın. @Bully 'nin varisi olabilirsin bu gidişle. Eline sağlık.
Geçmiş olsun.
@Ahmed ve @mrt-06 ikinize final turlarında başarılar diliyorum. İkiniz ile de yakınlığım çok iyi. O yüzden hakeden kazansın diyorum. Başarılar canlarım.
@Ahmed şarkını değiştirmek ile iyi yapmışsın. Tebrikler canım.
Ay sus.
Açıkla artık nazlanma.
10 tane şarkı seçiyorum. O şarkılardan sececeksiniz. Dur bekle
Yabancılar olsun hepsi.10 tane şarkı seçiyorum. O şarkılardan sececeksiniz. Dur bekle
iyi totem yapmak zorunda kalmayacağım @sokak sanati----Genel Duyuru----
Bir kaç arkadaş 'Anket neden yok? ' diye sordu. (DM çöktü yani o derece çok soruldu.) Bunu sebebi şöyle:
Final turunda hiç bir kısıtlama yok. 19 hafta boyunca kullanılan şarkıların dışında ki, her hangi bir şarkı ile gelebilir yarışmacılarımız.
Finalde oy vermeyi unutmayın. @mrt-06 ve @Ahmed 'e finalde gönülden başarılar diliyorum.
Yarın saat 20.00'da konu açılır. Şarkınızı seçmenizde size şans diliyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Bununla gelin.----Genel Duyuru----
Bir kaç arkadaş 'Anket neden yok? ' diye sordu. (DM çöktü yani o derece çok soruldu.) Bunu sebebi şöyle:
Final turunda hiç bir kısıtlama yok. 19 hafta boyunca kullanılan şarkıların dışında ki, her hangi bir şarkı ile gelebilir yarışmacılarımız.
Finalde oy vermeyi unutmayın. @mrt-06 ve @Ahmed 'e finalde gönülden başarılar diliyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
iyi totem yapmak zorunda kalmayacağım @sokak sanati
iyi totem yapmak zorunda kalmayacağım @sokak sanati
Yataklar çoktan ayrıldı.Yatakları ayırmayı planlıyormuş.
Daha yüksek vermek isterdim cnm@serhatt teşekkürler aşko.
DM çöktü----Genel Duyuru----
Sayende karnım doyuyor kociş+1000TL nefakana ex@serhatt
Kimseyi ac acıkta bırakmamSayende karnım doyuyor kociş
Paran sağolsun.Kimseyi ac acıkta bırakmamİyi yere kapak attın
Bununla gelin.
Niye sen??Semi de etiketlemiş olduk kusura bakma
Hadise ile gelenden yanayım bende
Önemli bi karar açıkladım. Finali ben sunacağım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?