Sonuçta hepsi yaşıma çıkıyorİlk kez dedim sana milenyum diye😱
Birde Sarapyayı öğrendik işte. Dahada mı rencide edici şeyler söyliim
Sonuçta hepsi yaşıma çıkıyorİlk kez dedim sana milenyum diye😱
Birde Sarapyayı öğrendik işte. Dahada mı rencide edici şeyler söyliim
Beni o kişi düşünüyorum evet oy verirdim. Sen o kişi gibi düşünüyorsun hayır vermem diyorsunHadi Doktorlar’la bağlantı kurman doğal da sırf Grey’s izledim diye Doktorlar’da çalan bir şarkıya niye sempati duyayım.
@Tolstoyevski Oldunu ortaya çıkardıktan sonra sen ortadan kayboldun @Forumdash abicim torunum torunum diye seviyor seni uzaylı çıkma sakınKöydeyim giremiyorum.@Forumdash
Sonuçta hepsi yaşıma çıkıyor
Aynen yoksa kesinlikle sonuna kadar haklisin.Bu sarki burada harcanmayacak zaten ilerde bu sarkiya cok uygun bir konseptimiz olacak. O yüzden secilmemesi daha iyi.
Heidi'nin köyu mu dicem onu da bilmiyorsundur şimdiKöydeyim giremiyorum.@Forumdash
Ben sizin olayınızı hiç anlamadım @Forumdash abicim şahit
Hadi Doktorlar’la bağlantı kurman doğal da sırf Grey’s izledim diye Doktorlar’da çalan bir şarkıya niye sempati duyayım.
Dedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....@Tolstoyevski Oldunu ortaya çıkardıktan sonra sen ortadan kayboldun @Forumdash abicim torunum torunum diye seviyor seni uzaylı çıkma sakın@kerem @serhatt @sokak sanati
Ben sizin olayınızı hiç anlamadım @Forumdash abicim şahit
Oklvayı kafanıza vurmadan uyusmanız isabet olmus@kerem
Milli Sef kim?Nere ben göremiyorum?
İkinci sıramda yer aldınDedem beni kırıyor bu aralar birilerine uyarak....
Yalnız gelmediğim ilk sonuç gecesinde 3. oldum böyle bir totem mi uygulasam.
Senden daha olgunum bu halimle.Malesef yaptığın zevksiz yorumları yaşına baglamaktan başka olumlu yoramiyorum
Bizim aileninmi @mrt-06 @dreamy @Forumdash 😱 😱 😱 Çukur ailesi sonrakı sezonlarda dağılıyordu obölüm geliyor demekBen sizin kabilenin milli şefiyim artık
Beni halk seçti zaten. Sen gibi 3-5 çapulcu demesede olur
Senden daha olgunum bu halimle.
Şarap sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?