TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta Sonuçları

9. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Telefondan is gercekten cok yorucu ilerliyor, gecen sezon MS'nin bütün sezonunu MS'den sunmustum ama artik bu sezon dayanamadim gectim PC'ye. Harflerimden de anlasiliyordur zaten.

Reactions: Dosi
Telefondan is gercekten cok yorucu ilerliyor, gecen sezon MS'nin bütün sezonunu MS'den sunmustum ama artik bu sezon dayanamadim gectim PC'ye. Harflerimden de anlasiliyordur zaten.
Ben yüksek ihtimalle artık hiç almam. Yakında Smart TV'de alınca daha da almaya gerek kalmaz
Bir ara teknoloji ve güncel haberlere yoğunlaşmıştim ama tercümesiydi yazmasıydi baya zorluyordu bıraktım o bölümleri
4 tane etkinlik fikrim var ama bu telefon ile zor görünüyor
yabancı güzelleride yapacağım ama ramazandan sonra o daha uygun olur

Reactions: kerem
Hangi etkinlikler onlar? Forum şu ara etkinliklere doymuyor.

Reactions: Dosi
Şahsen ben beğenmedim konsepti, Gruplar seçilir diye düşünmüştüm. Yazık oldu.

Reactions: Çiğdem
Hangi etkinlikler onlar? Forum şu ara etkinliklere doymuyor.
Enler listesi var Atacan'dan devraldım. Sevilen bir etkinlik.Yıllık yapıliyordu (en iyi avatar, en iyi kullanıci ismi, en eğlenceli üye vs. vs.) soru hazırlama aşamısındayım
onu bu emekli telefonumlada haledebiliirm gibi, Mayıs'ta start veririm

Benim şu 'Kim Daha Güzel Seslendiriyor' anketli etkinliğe devam edeceğim (insanları yormayan bir etkinlik ve baya talep geldi devam etmesi hakkında)

En Favori Güzel Yabancı (bu baya yorucu olacak, oyüzden ramazadan sonra başlatırım)

En İyi Ben Seçerim (bir ihtimal geri gekebilir ama önce sizin yarışma bitsin, diğeri bitsin. Uygun zamanda gelir belki)

Diss Savaşları (onu senin yokluğunda 1 bolüm yayınladik, artık yılda 1-2 olarak devam edecek) bu da yarışmacılari yormayan bir etkinlik

En Özlenilen Dizi 2010 ve sonrası (2015e kadar olabilir, zamanı var daha onun)

Jeneriklerle Geçmişe yolculuk devam edebilir.
Veya En Güzel Jenerikler etkinliğini başlatabilirim.
ve kafamda sürpriz bir kaç etkinkik daha var

wow ne çokmuş

tabi öncelikle yeni bir telefon alayım sonra

Şimdiden onay istiyorum en sondakiler için @bazinga @Bully başlardaki mevcut etkinlikler

Reactions: Bully and kerem
Rock müzik gelecek haftlarda tekrar seceneklerin arasinda olacak da ben bir secenegi iki hafta üst üste sunmamayi tercih ediyorum. O yüzden eklemedim.
Onları birlikte koyucan işte haftayada filmle koyunca o seçilir
Sözlümü olucak seçeceklerimiz

Reactions: kerem
Onları birlikte koyucan işte haftayada filmle koyunca o seçilir
Sözlümü olucak seçeceklerimiz
Bu arada yerli-yabanci, hangi yil yapildigi farketmez.
Su üstteki mesajlarimda hepinizi etiketleyip aciklama yaptim aslinda ama görmemissin sanirim.

Reactions: Çiğdem