Yok be ben oruçluyumSende afbekleyendersin sanırım![]()
![]()
![]()
Yok be ben oruçluyumSende afbekleyendersin sanırım![]()
![]()
![]()
Gece sakin kafayla seçerimSu üstteki mesajlarimda hepinizi etiketleyip aciklama yaptim aslinda ama görmemissin sanirim.![]()
Biraz takılıp hazırlıklar için gidicem gece gelirim dedim gibi sahura kadar kalırımHaklısın canım![]()
Haftaya Rock olacak merak etme ama arabeski düsünmedim hic, onu da ilerisi icin saklayabilirim.Gece sakin kafayla seçerim![]()
![]()
Filmlerden iyidir ama yinede bir gruplar bir rock yada arabesk yanı şarkı kategorilerine inş geçebiliriz
@sokak sanati
Film koyucakmıssın onu seçer bu seferdeHaftaya Rock olacak merak etme ama arabeski düsünmedim hic, onu da ilerisi icin saklayabilirim.![]()
Amin, hepimizinki kabul olsun inşallah ♥Allah Kabul eylesin![]()
Suan elimde cikolata varken bunu okumus olmam.Yok be ben oruçluyum![]()
Tamam canım, gece onlar gider gitmez gel bak .ssBiraz takılıp hazırlıklar için gidicem gece gelirim dedim gibi sahura kadar kalırım![]()
AllahSuan elimde cikolata varken bunu okumus olmam.
Neyse, Yüce Tanri orucunu kabul etsin.![]()
Yok Film'i 2-3 hafta sonraya biraktim ama Film kategorisini seversin bence.Film koyucakmıssın onu seçer bu seferde![]()
![]()
![]()
Olursun herhalde burdaTamam canım, gece onlar gider gitmez gel bak .ss
Burdayım 1 ayOlursun herhalde burdaZaten şarkıyıda gece seçmek gerekecek
![]()
Şarkı yarışmasında şarkı kategorileri daha tercihim okadar kategori var kı siz ben geldimden beridir film seçiyorsunuzYok Film'i 2-3 hafta sonraya biraktim ama Film kategorisini seversin bence.
Yesilcam sinemasi olsun, yerli-yabanci sinemasi olsun bir sürü sarki var oradan. Niye antisin anlamadim, yil yada yerli-yabanci farketmiyor o yüzden yelpaze genis.![]()
Zaten uyuyup uyanmak dengemi bozuyor oyüzden en iyisi biziz yatmadan sahur yapıp yatıyoruzBurdayım 1 ayBu gece 5'e kadar forumdaydım
uyumuyorum
![]()
Film kategorisini 2-3 hafta sonraya aldim merak etme hemen ankete sunmayacagim.Şarkı yarışmasında şarkı kategorileri daha tercihim okadar kategori var kı siz ben geldimden beridir film seçiyorsunuz![]()
![]()
@sokak sanati
Aynen canım çok iyi oluyor böyleZaten uyuyup uyanmak dengemi bozuyor oyüzden en iyisi biziz yatmadan sahur yapıp yatıyoruz![]()
@Aserat Moralimi büzdu dün akşamFilm kategorisini 2-3 hafta sonraya aldim merak etme hemen ankete sunmayacagim.![]()