Hem bu süreçte gecede görmüş olururz seni normalde olmuyorsun malumAynen canım çok iyi oluyor böyle![]()
Forum cok seviyorsa benim sucum ne?@Aserat Moralimi büzdu dün akşamSeni yönetiyormuş
![]()
![]()
Şimdi şarkıların yanına 1 tane uyumsuz birşey koyuyorsun sinek gibi ona çöküyorlar![]()
Aaa bu forumun zevki zaten hiçbiyerde yokForum cok seviyorsa benim sucum ne?![]()
Sen bulursun bir sürü film sarkisini.Aaa bu forumun zevki zaten hiçbiyerde yok![]()
![]()
![]()
Siz çok geç taklıyorsunuz ben alışık değilimHem bu süreçte gecede görmüş olururz seni normalde olmuyorsun malum
Ben forum olmayınca 1 de uykum geliyor![]()
Yabancı birşey olacaksa sadece yabancılar olmalı türklerin yanında adil olmuyorSen bulursun bir sürü film sarkisini.Bir tane joker vardi o da secildi. Artik isiniz zor.
Iki tane film konsepti yapalim diyorsun yani.Yabancı birşey olacaksa sadece yabancılar olmalı türklerin yanında adil olmuyorTürk ve yabancı karısık yapma cnm
@sokak sanati
Orda gönlümüze yer edien türk şarkı öne çıkıyor![]()
Forumda olsan sende uyku tutmazSiz çok geç taklıyorsunuz ben alışık değilim![]()
Her sene burdayım sabaha kadar biliyorsunForumda olsan sende uyku tutmazForumdayken hiç uykum gelmiyor ama forumda değilsem geliyor
Bu sahur sürecinde anlarsın zaten
![]()
Filmleri mecburen yerli yabanci karisik yapacagiz ki 1 haftada o konseptten de kurtulalim.
Çok fenasın çokİlk kez anlastık dicemde o yılanı avatarından koyunca aklına kan gitmiş o seni ele geçirmişti![]()
![]()
@kerem
İşte forumda oldundan uykun gelmiyor .A Güzel gece goygoylarımız olacak @xemrexxx gelip canımızı skabilirHer sene burdayım sabaha kadar biliyorsun![]()
Daha çekecek çilemiz bitmedi yanı @xBUGRAx gülmedi güleç yüzüm diyorya o hesapFilmleri mecburen yerli yabanci karisik yapacagiz ki 1 haftada o konseptten de kurtulalim.![]()
Bayramdan sonra görüşürüz 🐍İblisle oruc tutulmaz oyüzden kovmussun![]()
![]()
![]()
Püskürtürüz onuİşte forumda oldundan uykun gelmiyor .A Güzel gece goygoylarımız olacak @xemrexxx gelip canımızı skabilir![]()