Hem bu süreçte gecede görmüş olururz seni normalde olmuyorsun malumAynen canım çok iyi oluyor böyle
Forum cok seviyorsa benim sucum ne?@Aserat Moralimi büzdu dün akşam Seni yönetiyormuş
Şimdi şarkıların yanına 1 tane uyumsuz birşey koyuyorsun sinek gibi ona çöküyorlar
Aaa bu forumun zevki zaten hiçbiyerde yokForum cok seviyorsa benim sucum ne?
Sen bulursun bir sürü film sarkisini. Bir tane joker vardi o da secildi. Artik isiniz zor.Aaa bu forumun zevki zaten hiçbiyerde yok
Siz çok geç taklıyorsunuz ben alışık değilimHem bu süreçte gecede görmüş olururz seni normalde olmuyorsun malum
Ben forum olmayınca 1 de uykum geliyor
Yabancı birşey olacaksa sadece yabancılar olmalı türklerin yanında adil olmuyor Türk ve yabancı karısık yapma cnm @sokak sanatiSen bulursun bir sürü film sarkisini. Bir tane joker vardi o da secildi. Artik isiniz zor.
Iki tane film konsepti yapalim diyorsun yani.Yabancı birşey olacaksa sadece yabancılar olmalı türklerin yanında adil olmuyor Türk ve yabancı karısık yapma cnm @sokak sanati
Orda gönlümüze yer edien türk şarkı öne çıkıyor
Forumda olsan sende uyku tutmaz Forumdayken hiç uykum gelmiyor ama forumda değilsem geliyor Bu sahur sürecinde anlarsın zatenSiz çok geç taklıyorsunuz ben alışık değilim
Her sene burdayım sabaha kadar biliyorsunForumda olsan sende uyku tutmaz Forumdayken hiç uykum gelmiyor ama forumda değilsem geliyor Bu sahur sürecinde anlarsın zaten
Filmle alakalı daha birşey koyma @Aserat çatlasınIki tane film konsepti yapalim diyorsun yani.
Filmleri mecburen yerli yabanci karisik yapacagiz ki 1 haftada o konseptten de kurtulalim.Filmle alakalı daha birşey koyma @Aserat çatlasın
Çok fenasın çokİlk kez anlastık dicemde o yılanı avatarından koyunca aklına kan gitmiş o seni ele geçirmişti @kerem
İşte forumda oldundan uykun gelmiyor .A Güzel gece goygoylarımız olacak @xemrexxx gelip canımızı skabilirHer sene burdayım sabaha kadar biliyorsun
Daha çekecek çilemiz bitmedi yanı @xBUGRAx gülmedi güleç yüzüm diyorya o hesapFilmleri mecburen yerli yabanci karisik yapacagiz ki 1 haftada o konseptten de kurtulalim.
İblisle oruc tutulmaz oyüzden kovmussunÇok fenasın çok
Bayramdan sonra görüşürüz 🐍İblisle oruc tutulmaz oyüzden kovmussun
Püskürtürüz onuİşte forumda oldundan uykun gelmiyor .A Güzel gece goygoylarımız olacak @xemrexxx gelip canımızı skabilir