Yok be ben oruçluyumSende afbekleyendersin sanırım
Yok be ben oruçluyumSende afbekleyendersin sanırım
Gece sakin kafayla seçerim Filmlerden iyidir ama yinede bir gruplar bir rock yada arabesk yanı şarkı kategorilerine inş geçebiliriz @sokak sanatiSu üstteki mesajlarimda hepinizi etiketleyip aciklama yaptim aslinda ama görmemissin sanirim.
Allah Kabul eylesinYok be ben oruçluyum
Biraz takılıp hazırlıklar için gidicem gece gelirim dedim gibi sahura kadar kalırımHaklısın canım
Haftaya Rock olacak merak etme ama arabeski düsünmedim hic, onu da ilerisi icin saklayabilirim.Gece sakin kafayla seçerim Filmlerden iyidir ama yinede bir gruplar bir rock yada arabesk yanı şarkı kategorilerine inş geçebiliriz @sokak sanati
Film koyucakmıssın onu seçer bu seferdeHaftaya Rock olacak merak etme ama arabeski düsünmedim hic, onu da ilerisi icin saklayabilirim.
Amin, hepimizinki kabul olsun inşallah ♥Allah Kabul eylesin
Suan elimde cikolata varken bunu okumus olmam.Yok be ben oruçluyum
Tamam canım, gece onlar gider gitmez gel bak .ssBiraz takılıp hazırlıklar için gidicem gece gelirim dedim gibi sahura kadar kalırım
Allah @alperuzSuan elimde cikolata varken bunu okumus olmam.
Neyse, Yüce Tanri orucunu kabul etsin.
Yok Film'i 2-3 hafta sonraya biraktim ama Film kategorisini seversin bence.Film koyucakmıssın onu seçer bu seferde
Olursun herhalde burda Zaten şarkıyıda gece seçmek gerekecekTamam canım, gece onlar gider gitmez gel bak .ss
Burdayım 1 ay Bu gece 5'e kadar forumdaydım uyumuyorumOlursun herhalde burda Zaten şarkıyıda gece seçmek gerekecek
Şarkı yarışmasında şarkı kategorileri daha tercihim okadar kategori var kı siz ben geldimden beridir film seçiyorsunuz @sokak sanatiYok Film'i 2-3 hafta sonraya biraktim ama Film kategorisini seversin bence.
Yesilcam sinemasi olsun, yerli-yabanci sinemasi olsun bir sürü sarki var oradan. Niye antisin anlamadim, yil yada yerli-yabanci farketmiyor o yüzden yelpaze genis.
Zaten uyuyup uyanmak dengemi bozuyor oyüzden en iyisi biziz yatmadan sahur yapıp yatıyoruzBurdayım 1 ay Bu gece 5'e kadar forumdaydım uyumuyorum
Yıldırım düşer inş alaman kafana @alperuz
Film kategorisini 2-3 hafta sonraya aldim merak etme hemen ankete sunmayacagim.Şarkı yarışmasında şarkı kategorileri daha tercihim okadar kategori var kı siz ben geldimden beridir film seçiyorsunuz @sokak sanati
Aynen canım çok iyi oluyor böyleZaten uyuyup uyanmak dengemi bozuyor oyüzden en iyisi biziz yatmadan sahur yapıp yatıyoruz
@Aserat Moralimi büzdu dün akşam Seni yönetiyormuşFilm kategorisini 2-3 hafta sonraya aldim merak etme hemen ankete sunmayacagim.