- Reaksiyon puanı
- 114,220
- Puanı
- 1,060
Harika atmalık mesaj yazmıştım😔
Harika atmalık mesaj yazmıştım😔
Telefondan is gercekten cok yorucu ilerliyor, gecen sezon MS'nin bütün sezonunu MS'den sunmustum ama artik bu sezon dayanamadim gectim PC'ye. Harflerimden de anlasiliyordur zaten.Hangi reklam yahu? beni rahatsız edecek kadar değiller.
Pc'den klavye türkçe olmadığı için konular kötü görünebilir. Benim sadece telefonum var. Yiğenimin bilgisayarı var son aylarda, onunla dizi falan izliyorum ama okul bilgisayarı olduğu için foruma giriş yapamam. Telefona baya alışmışım ve 3 senedir düzenli konu açıyorum. En Favori Güzelde foto indir yükle baya yorucuydu ama halettim.
Son zamanlarda Pc'den twittera girince telefonun aslında nekadar yorucu olduğunu anladım
Ben yüksek ihtimalle artık hiç almam. Yakında Smart TV'de alınca daha da almaya gerek kalmaz Bir ara teknoloji ve güncel haberlere yoğunlaşmıştim ama tercümesiydi yazmasıydi baya zorluyordu bıraktım o bölümleri 4 tane etkinlik fikrim var ama bu telefon ile zor görünüyor yabancı güzelleride yapacağım ama ramazandan sonra o daha uygun olurTelefondan is gercekten cok yorucu ilerliyor, gecen sezon MS'nin bütün sezonunu MS'den sunmustum ama artik bu sezon dayanamadim gectim PC'ye. Harflerimden de anlasiliyordur zaten.
Sanırım aklımdan geçeni alıcaksın Kaosssss zamanı bu olsa gerek. @sokak sanati @keremAklımda sağlam şarkılar mevcut
Sanırım aklımdan geçeni alıcaksın Kaosssss zamanı bu olsa gerek. @sokak sanati @kerem
Hepimizin aklında sürprizli şarkılar vardır hayat buSanırım aklımdan geçeni alıcaksın Kaosssss zamanı bu olsa gerek. @sokak sanati @kerem
Hangi etkinlikler onlar? Forum şu ara etkinliklere doymuyor.Ben yüksek ihtimalle artık hiç almam. Yakında Smart TV'de alınca daha da almaya gerek kalmaz Bir ara teknoloji ve güncel haberlere yoğunlaşmıştim ama tercümesiydi yazmasıydi baya zorluyordu bıraktım o bölümleri 4 tane etkinlik fikrim var ama bu telefon ile zor görünüyor yabancı güzelleride yapacağım ama ramazandan sonra o daha uygun olur
20:00'da burada ol ve aklındaki şarkıyı kapmaya bak.Sanırım aklımdan geçeni alıcaksın Kaosssss zamanı bu olsa gerek. @sokak sanati @kerem
Enler listesi var Atacan'dan devraldım. Sevilen bir etkinlik.Yıllık yapıliyordu (en iyi avatar, en iyi kullanıci ismi, en eğlenceli üye vs. vs.) soru hazırlama aşamısındayım onu bu emekli telefonumlada haledebiliirm gibi, Mayıs'ta start veririmHangi etkinlikler onlar? Forum şu ara etkinliklere doymuyor.
Rocku Gruplarla birlikte koysaydın ikisinden biri seçilirdi @sokak sanatiŞahsen ben beğenmedim konsepti, Gruplar seçilir diye düşünmüştüm. Yazık oldu.
Sözlü yada sözsüz olması fark etmiyordu sanırım çok hatırlamıyorumda @keremhmm arkada calan dan dan dan dan yada gıy gıy gıy çalan müzikler olmaz İlla dizi mi olcak? Yoksa film de olurmu Her diziye sözlü müzik yazılmıyor
Normal geceler sahura kadar kalacamda dün 20:00 den itibaren konuda oldumuzdan dolayıBacım çok erken daha
Sende afbekleyendersin sanırımTutmayanları Allah affetsin giderayak lafını da sokmuş Hogatha
Rock müzik gelecek haftlarda tekrar seceneklerin arasinda olacak da ben bir secenegi iki hafta üst üste sunmamayi tercih ediyorum. O yüzden eklemedim.Rocku Gruplarla birlikte koysaydın ikisinden biri seçilirdi @sokak sanati
Aaa yaşlanmışsın sen .ssNormal geceler sahura kadar kalacamda dün 20:00 den itibaren konuda oldumuzdan dolayı
Onları birlikte koyucan işte haftayada filmle koyunca o seçilir Sözlümü olucak seçeceklerimizRock müzik gelecek haftlarda tekrar seceneklerin arasinda olacak da ben bir secenegi iki hafta üst üste sunmamayi tercih ediyorum. O yüzden eklemedim.
@kerem Yordu dün akşam biziAaa yaşlanmışsın sen .ss
Onları birlikte koyucan işte haftayada filmle koyunca o seçilir Sözlümü olucak seçeceklerimiz
Konsept az cok belli olduguna göre yarin icin sarkinizi secmeden konsept hakkinda detay vermem lazim sanirim. Dizi müziklerinden kastim herhangi bir dizinin sözlü jenerigi veya diziye özel yapilmis bir sarki olmasi kosuludur. Ama her iki ihtimalde de sececeginiz sarkinin sözlü olmasi sart. Konsept hakkinda herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaya hazirim. @Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt
Su üstteki mesajlarimda hepinizi etiketleyip aciklama yaptim aslinda ama görmemissin sanirim.Bu arada yerli-yabanci, hangi yil yapildigi farketmez.
Haklısın canım@kerem Yordu dün akşam bizi