TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta Sonuçları

9. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Konsept az cok belli olduguna göre yarin icin sarkinizi secmeden konsept hakkinda detay vermem lazim sanirim. Dizi müziklerinden kastim herhangi bir dizinin sözlü jenerigi veya diziye özel yapilmis bir sarki olmasi kosuludur. Ama her iki ihtimalde de sececeginiz sarkinin sözlü olmasi sart. Konsept hakkinda herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaya hazirim. :D

@Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt
Benim için zor bir hafta olabilir dizi şarkılarıyla pek aram yok :A

Yarışmacı olarak katılabiliyor muyum? :D
Yarismacilar genelde en basta dahil oluyor veya sonradan toplu dahil ediliyor, su anda finale dogru odaklandigimiz icin yarismaci almam mümkün degil. Ama gelecek sezon icin veya MusicSurvivor'da yarismaci olarak yerini simdiden ayirabilirim. :D

• Beğendim
Reactions: emreemreu
Konsept az cok belli olduguna göre yarin icin sarkinizi secmeden konsept hakkinda detay vermem lazim sanirim. Dizi müziklerinden kastim herhangi bir dizinin sözlü jenerigi veya diziye özel yapilmis bir sarki olmasi kosuludur. Ama her iki ihtimalde de sececeginiz sarkinin sözlü olmasi sart. Konsept hakkinda herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaya hazirim. :D

@Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt
Diziye özel şarkı diziye özel cover olabilir mi?