Bu hafta kolay değildi oylama benim puanlamalarım yetkim bulunsaydı bu hafta kimseye düşük kullanmazdım@Turkuazz rezalet puan bu efsane şarkıya.
Bu hafta kolay değildi oylama benim puanlamalarım yetkim bulunsaydı bu hafta kimseye düşük kullanmazdım@Turkuazz rezalet puan bu efsane şarkıya.
Filmler icin ayrica konsept yapilacak o yüzden sadece dizi müzigi olmasi lazim.hmm arkada calan dan dan dan dan yada gıy gıy gıy çalan müzikler olmaz İlla dizi mi olcak? Yoksa film de olurmu Her diziye sözlü müzik yazılmıyor
Gel çarem seçseydin oda iyidiTeşekkürler @Turkuazz güzel puan
Çok üzgünüm bu hafta kolay oylama hiç değildi fazlasıyla zordu2 puanın için teşekkürler. @Turkuazz
Tutmayanları Allah affetsin giderayak lafını da sokmuş HogathaŞimdi yarışmadan sonra bir dinlenmek gerekiyor 2 den itibarende sahur için hazırlık yaparız oyüzden benden bu kadar herkese cicili bicili ramazanlar diliyorum turanları Allah kabul eylesin tutamayanlarıda Allah affeylesin @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @kerem @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Bully
Kurtardık haftaya görüşürüz.Çok üzgünüm bu hafta kolay oylama hiç değildi fazlasıyla zordu
Evet o da güzel ama forumun bu şarkıyı daha çok seveceğini düşündümGel çarem seçseydin oda iyidi
Gözün aydınKurtardık haftaya görüşürüz.
İkisi de iyiEvet o da güzel ama forumun bu şarkıyı daha çok seveceğini düşündüm
Tabii ki katilabilirsin.
Tabii ki katilabilirsin.
Gelecek haftadan itibaren seni jüri kadrosuna aliyorum o zaman.
Sen tutsan da ne faydaŞimdi yarışmadan sonra bir dinlenmek gerekiyor 2 den itibarende sahur için hazırlık yaparız oyüzden benden bu kadar herkese cicili bicili ramazanlar diliyorum turanları Allah kabul eylesin tutamayanlarıda Allah affeylesin @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @kerem @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Bully
Benim için zor bir hafta olabilir dizi şarkılarıyla pek aram yokKonsept az cok belli olduguna göre yarin icin sarkinizi secmeden konsept hakkinda detay vermem lazim sanirim. Dizi müziklerinden kastim herhangi bir dizinin sözlü jenerigi veya diziye özel yapilmis bir sarki olmasi kosuludur. Ama her iki ihtimalde de sececeginiz sarkinin sözlü olmasi sart. Konsept hakkinda herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaya hazirim.
@Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt
Yarismacilar genelde en basta dahil oluyor veya sonradan toplu dahil ediliyor, su anda finale dogru odaklandigimiz icin yarismaci almam mümkün degil. Ama gelecek sezon icin veya MusicSurvivor'da yarismaci olarak yerini simdiden ayirabilirim.Yarışmacı olarak katılabiliyor muyum?
Diziye özel şarkı diziye özel cover olabilir mi?Konsept az cok belli olduguna göre yarin icin sarkinizi secmeden konsept hakkinda detay vermem lazim sanirim. Dizi müziklerinden kastim herhangi bir dizinin sözlü jenerigi veya diziye özel yapilmis bir sarki olmasi kosuludur. Ama her iki ihtimalde de sececeginiz sarkinin sözlü olmasi sart. Konsept hakkinda herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaya hazirim.
@Ahmed @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @MayısKralı @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt