Gülsen'i görünce gözü hicbir sey görmüyor @eskici'nin.Hayır müzik zevkini unutmussun yabancı seçecekmişşin@kerem
@Forumdash ne sececek onu merak ediyorum.
Gülsen'i görünce gözü hicbir sey görmüyor @eskici'nin.Hayır müzik zevkini unutmussun yabancı seçecekmişşin@kerem
Gülşen’in her döneme ait şarkısı var ben napayımHic sasirtmadin.
Yerli o kadar sevdiğim parça varken bunlara sıra zor gelirdi kendi açımdan.Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱
Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On
geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmişyeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki
Kimse gelmedi mi bunlarla ya? 😱
Whitney Houston - I Will Always Love You
Celine Dion - My Heart Will Go On
geçen sezonun ayni konsepti olduğu için bu kez bakiyorum kim neyle gelmişyeni seçimler yukarı aşağı serptiririm bir yerlere
@bazinga @Ahmed @dreamy yabancı severler olarak sizden beklerdim bu seçimleri.
@xemrexxx alır gibi birini belki
Ergenler son 7-8 yılda suyunu çıkarmasa en sevdiğim şarkılardandı. O kadar fazla dillendi ki soğudum.Linç girişimine uğradığım için burayı tamamen unutmuşum.. Öncelikle küçük bir şey demek istiyorum geçen hafta alınan bu karara karşı çıkmıştım sanırım işin eğlence boyutunu unuttuğum için böyle hata yaptım, aramıza katılan arkadaşlarımdan özür diliyorum ve yarışmaya hoş geldiniz diyorum.Sadece program sunucusunun yaptığı hareketi doğru bulmadığımı ve hala o konudaki söylemlerimin arkasında olduğunu belirtmek isterim. Herkese başarılar, iyi eğlenceler.
Şarkım ise 1996 yılında çıkan ve fırtınalar koparan Sezen Aksu eseri Yalnızlık Senfonisi...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Ergenler için soğuma Serhan'ım nadide bir parça.Ergenler son 7-8 yılda suyunu çıkarmasa en sevdiğim şarkılardandı. O kadar fazla dillendi ki soğudum.
Dinlemekten soğudum yoksa muhtemelen tam puan vereceğim. Özel şarkı benim için.Ergenler için soğuma Serhan'ım nadide bir parça.
Özel eserlerindenEkli dosyayı görüntüle 78747
AÇIKLAMA; Linç girişimine uğradığım için burayı tamamen unutmuşum.. Öncelikle küçük bir şey demek istiyorum geçen hafta alınan bu karara karşı çıkmıştım sanırım işin eğlence boyutunu unuttuğum için böyle hata yaptım, aramıza katılan arkadaşlarımdan özür diliyorum ve yarışmaya hoş geldiniz diyorum.
Sadece program sunucusunun yaptığı hareketi doğru bulmadığımı ve hala o konudaki söylemlerimin arkasında olduğunu belirtmek isterim. Herkese başarılar, iyi eğlenceler.
Şarkım ise 1996 yılında çıkan ve fırtınalar koparan Sezen Aksu eseri Yalnızlık Senfonisi...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
daha çok şarkı var ama iyi vermeye çalısıcazTam puan verirsin artık
Boşver diğer şarkıları sen Gülşen’in bu hallerini seviyorum diyordundaha çok şarkı var ama iyi vermeye çalısıcaz
Kötü almaz orası kesinBoşver diğer şarkıları sen Gülşen’in bu hallerini seviyorum diyordun
Mustimin şarkısını seçerdim
98 DE çıkan detay albümü çok tutmadı sebebi ise Musti o albümünün şarkılarını İzelin albümüne koymuşİzel'in en az dinlediğim albümü bu 5-6 tane Mustafa Sandal şarkısı var.
Bende söylediklerimin arkasindayim, onlardan özür diliyorsan benden de özür dilemissindir zaten. Ben o konuda onlar icin sizinle tartistim, bunu bile bile bana linc girisiminde bulundun ama gecte olsa hatani anlamis olman iyi bir sey.Ekli dosyayı görüntüle 78747
AÇIKLAMA; Linç girişimine uğradığım için burayı tamamen unutmuşum.. Öncelikle küçük bir şey demek istiyorum geçen hafta alınan bu karara karşı çıkmıştım sanırım işin eğlence boyutunu unuttuğum için böyle hata yaptım, aramıza katılan arkadaşlarımdan özür diliyorum ve yarışmaya hoş geldiniz diyorum.
Sadece program sunucusunun yaptığı hareketi doğru bulmadığımı ve hala o konudaki söylemlerimin arkasında olduğunu belirtmek isterim. Herkese başarılar, iyi eğlenceler.
Umarım olmazKötü almaz orası kesin
Kakalamış bence be İzel'e.98 DE çıkan detay albümü çok tutmadı sebebi ise Musti o albümünün şarkılarını İzelin albümüne koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?