TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

@kerem düzenlemiş sanırım, recap kısmı kalkmış şu an videonun tam hali var recaplarda. O da gözüküyor.
Bende se görünüyordu aslında ama telifi sürekli Türkiye'den yiyoruz böyle konularda. Almanya'da bir videonun telife takıldığını hiç şahşt olmadım.
@alperuz

Reactions: Yiğitt and alperuz
Oylamamı yaptım (evet sahalara döndüm
)
1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum

@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et

@xBUGRAx rap olunca neyi seçeceğini hisedemedim🙄 umarım iyi puan vermişimdir.
@Yiğitt şu rap yüzünden senide tahmin etmesi zor🙄
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.

@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱

50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda
(çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)

İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım

şimdiden kolay gelsin @kerem

BU HAYATIN HEYECANI MEYECANI YOK... (Bu cümleden beni tahmin etmek gerekirdi
)

Reactions: Dosi
BU HAYATIN HEYECANI MEYECANI YOK... (Bu cümleden beni tahmin etmek gerekirdi
)
Ben seni bu cümleden nasıl anlayacağım? 😱 Konuya bakmadım ki dün. 1-2 kere uğramıştım sadece. Dün kafam başka şeylerdeydi.
Demek ki o senin şarkındi. Yorum yapmayayım

ben bi gidip 1 verdiğim isme bakayim artık (Benden 1 almadığın kesin, buna sevin yeter
)

Reactions: Yiğitt
Niye oy kullandın ki sen?

Niye oy kullandın ki sen?
Ya ilk 3teysen 😱 neye göre diss yedim 😱
@kerem daha güncelemiş ilk sayfayi. 2 yarışmacı eksik. Acaba @xemrexxx hangisi o puan verdiklerimden. İlk sezonda hep zirve puanlarımi kapardi. Bakalim bu dönem ne olacak

Foruma vakit ayırabileceğim bir döneme girdim, izleyeceğim filmleri tükettim ve jüriliğe dönme vaktimin geldiğine karar verdim
hem arada diss yemek işime gelecek

İlk üçteysem buradaki disimi HARİKA yapacağım, değilsem bir dis daha atarım.

Emeklerine sağlık bu gece gönderirim

Reactions: kerem
UTC izlemiş miydin.

UTC izlemiş miydin.
İzledim ama anımsatmadı şarkilari dinlerken 😱 Şu Oya'nın cam çerçeve indirdiği sahne 😱 aa dur hmm puan verirken hiç aklıma gelmedi. İlginç olabilir bu oylamam

Reactions: xBUGRAx
Güncelledim. Simdi herkese bakabilirsin.