3 puan benim, 2 puan @Ahmed , 1 puan da @xemrexxx alsın en kötü böyle olsun bence..
Adam doğru olanı yapmış. Rap haftasındayız. Rihanna'yı çok kullansa formatın dışına çıkılmış diye oy verilmezdi.
Neyi paylaşmiş@dreamy sana tüm samimiyetimle trol olmadan birşey söylicem ayoll bir insan bukadar anlamadığı birşeyi nasıl bukadar seviyor Allah Allah rapla benim kadar bile alakan yok![]()
![]()
@kerem @Bully @Forumdash
Sanki kendin yarısıyor gibi hissediyormusunHerkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.![]()
Rap zaten hızlı olur diğerlerinden farkı yoktu, gayet anlaşılır bir şarkıydı.@dreamy sana tüm samimiyetimle trol olmadan birşey söylicem ayoll bir insan bukadar anlamadığı birşeyi nasıl bukadar seviyor Allah Allah rapla benim kadar bile alakan yok![]()
![]()
@kerem @Bully @Forumdash
@Forumdash Abicim oylarını göndersinde öyle söyleriz şarkıcınıRap zaten hızlı olur diğerlerinden farkı yoktu, gayet anlaşılır bir şarkıydı.Nakaratını nasıl anlamamayı başardın.
![]()
En kaliteli şarkı benim işte çok düşünmeNeyi paylaşmişben evladımın kulağina güveniyorum yanliş duymaz o
@dreamy (şarkıyı söylemeyin
Puanlamaya etkisi olmasın
)
Bir mi vereceksin yani şimdi...
Arabesk bi toplumda rap kültürü ne arasınHerkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.![]()
Çok uğraştırdı bu rap şarkılar ama oylayabildimBir mi vereceksin yani şimdi...
Arabesk bi toplumda rap kültürü ne arasınBütün öfkelerini arabeskle atan bir toplum raple ancak hoplar
![]()